Tam aksine PMDG ve FSLabs kadar detaylı simülasyon ürün yapan bir firma yok FSX için. Siz bence alışamamışsınız. Aerosoft'un modellemesi güzeldir ama detay seviyesi düşüktür. Yangın panelinin bile çalışmadığını görmelisiniz. Fizikleri de pek iyi denemez.

Biliyorum, ancak detay seviyesi fazla olduğundan bilgisayarım yetmiyor. Fizikler benim için çok önemli değil zaten.

@Yılmaz bütün paneller ve butonlar çalışıyor bu arada.

Bütün paneller ve butonlar çalışıyor bu arada.
Evet o kısımda haklısınız. Tamamı çalışıyor mu hatırlamıyorum ama benim bahsettiğim yerde sorun yoktu sanırım. Attığınız fotoğrafa bakıp geçmiştim Steam'de satılan standart Aerosoft A320 paketi olduğunu düşündüm onda bayağı şey eksik. Extended paketinde evet ufak tefek şeyleri düzeltmiş olsalar da yine tercih edeceğim bir eklenti değil FSLabs varken.

Evet. Fotoğrafa bakıp geçmiştim. Steam'de satılan standart Aerosoft A320 paketi olduğunu düşündüm onda bayağı şey eksik. Extended paketinde evet ufak tefek şeyleri düzeltmiş olsalar da yine tercih edeceğim bir eklenti değil FSLabs varken.

Bilgisayarım iyi olsa keşke, PMDG'de detay seviyesi fazla olduğu için çok lag yiyorum. Bu arada şu an PMDG çalıştırdım, bir foto bırakayım :)

1703171792636.webp

Bu güncel bir PMDG 737 NGX sürümüne benzemiyor. MCP'deki yazıların fontundan ve diğer bazı şeylerden anlaşılıyor. Güncel sürümünü bulursanız belki daha iyi performans verir.

FSX için satılmıyor artık, o yüzden korsan indirdim. Yeni sürümünü bulabileceğim bir yer var mı?

Moderatörler ban atmazsanız sevinirim.
1703172107117.webp

FSX için satılmıyor artık, o yüzden korsan indirdim. Yeni sürümünü bulabileceğim bir yer var mı?
Moderatörler ban atmazsanız sevinirim.
Link sağlayamam illaki vardır internetin bir köşesinde. Sadece YouTube'dan araştırırsanız bulamazsınız. Ayrıca bu bir oyun değil eklenti olduğu için kurala dahil olduğunu sanmıyorum.