Hocaya test kitabı gösterip sözlüleri yükselttirmem lazım. Matematik ile alakalı çok bir şey bilmiyorum. Konu anlatımı, tüyolar falan olursa iyi olur. Hepsiburada tercihim.
"Matematik ile alakalı çok şey bilmiyorum" kısmı büyük bir sıkıntı, TYT sınavı için 9-10.sınıfları iyi öğrenmeniz lazım. Kısa kitaplarla hocayı kandırmaya çalışmayın, kendinizi kandırmış olursunuz. O hoca maaşını alıyor her türlü zaten. Hocanın önerdiği bir kaynak alıp biraz matematiğini geliştirmeyi dene, zaten genelde hocalar insaflı oluyorlar ve %70'i bile tamamlamış olsan 100 veriyorlar proje teslim tarihlerinde.
"Matematik ile alakalı çok şey bilmiyorum" kısmı büyük bir sıkıntı, TYT sınavı için 9-10.sınıfları iyi öğrenmeniz lazım. Kısa kitaplarla hocayı kandırmaya çalışmayın, kendinizi kandırmış olursunuz. O hoca maaşını alıyor her türlü zaten. Hocanın önerdiği bir kaynak alıp biraz matematiğini geliştirmeyi dene, zaten genelde hocalar insaflı oluyorlar ve %70'i bile tamamlamış olsan 100 veriyorlar proje teslim tarihlerinde.
Adam en dandik kitabı arıyor sen TYT anlatıyorsun eminim TYT ne demek bilmiyordur.
Yakınındaki kitapevleri veya kırtasiyecilere sor onlar söylüyor zaten internetten alarak zaman kaybetmemiş olursun.
Ben zamanında 100TL'ye tarih kitabı almıştım vardır yine o fiyatlara bir şeyler.
Sindiremen. Orijinal zor yiğen.
Orta halliydi zamanında. @Testo Unit daha iyi bilir.Bilgi Sarmal nasıl bir şey hocam? Her yerde duyuyorum zor galiba.
Bilgi Sarmal nasıl bir şey hocam? Her yerde duyuyorum zor galiba.
Adam en dandik kitabı arıyor sen TYT anlatıyorsun eminim TYT ne demek bilmiyordur.
Yakınındaki kitapevleri veya kırtasiyecilere sor onlar söylüyor zaten internetten alarak zaman kaybetmemiş olursun.
Ben zamanında 100TL'ye tarih kitabı almıştım vardır yine o fiyatlara bir şeyler.
Fen lisesindeyim hocam şakır şukur kitap çözüp getirenlerin yanında bana tamam deyip geçmez bence ve normalde 2 tane kitap istedi. 2. yazılı yükselteceğim ve TEKNOFEST'e de katıldım, hocayı bir şekil ikna edip iki sözlüyü de 100 yaptıracağım. Hocalar proje falan için olimpiyatlara mı ne hazırlıyor çıldırırsın. Ben kendimi bildim bileli derslerden uzağım, derslerin çoğunu dinlemeyen bir insanım. 9'da zaten gram dinlemedim. Sınıf arkadaşlarım tales sınavlarında ilk 20ye girmiş birisi 1. olmuş. Şimdi ben bunlarla aynı kalibrede miyim?
Arkadaştan Bilgi sarmalı alayım o zaman. Hocam özellikle matematiği değil hiç bir dersi sevmiyorum. Okul değişikliği yapmayacağım büyük ihtimal.Hocam konu sahibi 9.sınıf, biz TYT çalışmaya en başta başladık zaten. Bu yüzden söyledim.
Anladım, yukarıda yazıldığı gibi Bilgi Sarmal olabilir gibi. Ama matematik sevmiyorsan fen lisesinden geçiş de düşünebilirsin, fen liseleri cidden olimpiyata hazırlıyor resmen.