Gayet güzel klavye, sizdeki ürün kusurlu olabilir.
1 haftadan beridir deneyimliyorum hocam. Halen öyle bir problem çıkmadı. Hocamıza kusurlu ürün denk geldi bence.
CTRL ve ALT tuşlarını çok kullanıyorum. Serçe parmak ile CTRL'ye ve başparmak ile ALT tuşuna bastığımda çoğunlukla takılma yapıyor. Yani takılıp tuş basmıyor. Bu yüzden parmağımı kaldırıp tekrar basmak zorunda kalıyorum. Ürün kusurlu değil. Neyse ki artık Logitech mx keys kullanıyorum.

CTRL ve ALT tuşlarını çok kullanıyorum. Serçe parmak ile CTRL'ye ve başparmak ile ALT tuşuna bastığımda çoğunlukla takılma yapıyor. Yani takılıp tuş basmıyor. Bu yüzden parmağımı kaldırıp tekrar basmak zorunda kalıyorum. Ürün kusurlu değil. Neyse ki artık Logitech MX keys kullanıyorum.

Şimdi denedim, bende yapmadı hocam. Bence dediğim gibi, sizdeki üründe kusur var.

CTRL ve ALT tuşlarını çok kullanıyorum. Serçe parmak ile CTRL'ye ve başparmak ile ALT tuşuna bastığımda çoğunlukla takılma yapıyor. Yani takılıp tuş basmıyor. Bu yüzden parmağımı kaldırıp tekrar basmak zorunda kalıyorum. Ürün kusurlu değil. Neyse ki artık Logitech mx keys kullanıyorum.
K120 giriş seviyesi bir üründür o üründen böyle bir beklentiniz olduysa almamalıydınız.