Ms Office almak istiyorum fakat Türkiye fiyatları malum alamıyoruz. Ucuza key satan sitelerden (hesap değil key) almayı düşünüyorum fakat çok uygun fiyata.
Ve güvenli bir site bulamadım. Uzun bir süre hiç olmazsa 1 sene kullanmayı düşünüyorum bütçe konusundan piyasasını pek bilmiyorum fakat 200-250TL'yi çok geçmeyecek şekilde öneriniz var mı?
Kms zaten Microsoftun yaptığı bir şey (Key Management System)
İlk seçenek Microsoft serverlerini kandırarak kalıcı ve orijinal etkinleştirme sağlıyor.
Zaten kms serveri virüs bulaştırmaz.
(Kırmızı düğmesi olan yazılım virüslü.)
Zaten arkadaş yine aynı şeyi önermiş.
Hiç kodlarına bakmadan direkt virüs demeye devam.
KMS zaten Microsoft'un yaptığı bir şey (key management System)
İlk seçenek Microsoft serverlerini kandırarak kalıcı ve orijinal etkinleştirme sağlıyor.
Zaten KMS serveri virüs bulaştırmaz.
(Kırmızı düğmesi olan yazılım virüslü.)
Zaten arkadaş yine aynı şeyi önermiş.
Hiç kodlarına bakmadan direkt virüs demeye devam.
KMS serveri virüs bulaştırmaz zaten. Fakat KMS aktif etme sırasındayken adamın içine ne inject ettiğini bilmiyorsun. Kimse babasının hayrına yapmıyor bu işi bir kazancı olacak elbette. KMS amacı zaten büyük şirketler için cihazları etkinleştirmeye yoksa koca Microsoft niye herkese beleşe Office dağıtsın. İşi LibreOffice ile çözdüm.
KMS serveri virüs bulaştırmaz zaten. Fakat KMS aktif etme sırasındayken adamın içine ne inject ettiğini bilmiyorsun. Kimse babasının hayrına yapmıyor bu işi bir kazancı olacak elbette. KMS amacı zaten büyük şirketler için cihazları etkinleştirmeye yoksa koca Microsoft niye herkese beleşe Office dağıtsın. İşi LibreOffice ile çözdüm.
Cmd ile 2 3 kod yazıyorsan onda virüs bulaşma ihtimali yok o kodlar sadece kms bağlantısı yapmak için ve kms hizmeti sadece kms ile ilişkili verileri ister ve alır.
Ha o şekil virüs bulaştırma ihtimali olur diyorsan, olsa bile Microsoft activation scrips ile Microsoft sunucuların kandırarak kalıcı etkinleştirme sağlayabilirsin (ömür boyu) o da açık kaynak ve sadece sen ve Microsoft sunucuları var.
Koskoca github ve 110 bin kişi kim bilir yarım milyon kişi onu virüs olarak görmüyor sen onu virüs olarak gördürüyorsun.
Virüs olsa bile Microsoft izin verir mi buna ?
Githuba yazı gönderir tekte kalkar.
Ayrıca libreofficenin uyumluluk , font , fonksiyon sorunu var.