İyi akşamlar hocalarım,

"Ucuzbudur.com" sitesi güvenilir mi? Daha önce alışveriş deneyimi olan birisi olduysa deneyimlerini paylaşırsa mutlu olurum. Ucuzbudur nedir ve ne değildir, gibi sorulara açıklama yaparsanız memnun olurum. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
İyi akşamlar hocalarım,

"Ucuzbudur.com" sitesi güvenilir mi? Daha önce alışveriş deneyimi olan birisi olduysa deneyimlerini paylaşırsa mutlu olurum. Ucuzbudur nedir ve ne değildir, gibi sorulara açıklama yaparsanız memnun olurum. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Evet güvenli, çoğu sitede vs zaten alışveriş yapanlar memnun olduğunu belirtmiş.

Herkese fikirleri için teşekkür ediyorum, herkes güvenilir dediği için bu siteyi de değerlendirmeye alacağım. Sitenin tasarımı bana biraz garip geldi, güven vermedi :). Şu an önyargım çoğunlukla kırıldı ama.

Bu mağazayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bana düzgün paketlenmemiş, hasarlı bir HDD gönderdiler.
Hemen durumu bildirdim ve iade ettim. 3 hafta geçti ve hatalarını kabul etmek yerine iade veya değişim yapmayı reddediyorlar.
Bu dolandırıcılık bana $670'a sebep oldu! Ve bu, onların mağazasından bir şey satın alırsanız sizin de başınıza gelebilir.

İşte kanıtı

WhatsApp Image 2026-04-22 at 18.04.32.webp

Receipt photo no PI.webp