Hasan Yılmaz
Uzman
Merhaba, Udemy indirimleri sadece yeni üyelere mi özel? İndirimden faydalanmak için sürekli yeni hesap açmam mı gerekli?
Yıl sonunda 1 aylık indirim günleri oluyor. Yeni hesap açanlar için her zaman indirim var, ayrıca başka bir kullanıcıya hediye de gönderebiliyorsun. Yaklaşık 10 hesabım var ama hediye gönderme özelliğini kullanarak tüm dersleri tek bir hesaba topladım.Merhaba, Udemy indirimleri sadece yeni üyelere mi özel? İndirimden faydalanmak için sürekli yeni hesap açmam mı gerekli?
Yıl sonunda 1 aylık indirim günleri oluyor. Yeni hesap açanlar için her zaman indirim var, ayrıca başka bir kullanıcıya hediye de gönderebiliyorsun. Yaklaşık 10 hesabım var ama hediye gönderme özelliğini kullanarak tüm dersleri tek bir hesaba topladım.Merhaba, Udemy indirimleri sadece yeni üyelere mi özel? İndirimden faydalanmak için sürekli yeni hesap açmam mı gerekli?
Anladım farklı hesaptan ana hesaba hediye göndermeliyim. Hediye ederken fiyat aynı oluyor sanırım.Yıl sonlarında 1 aylık indirim günleri oluyor. Yeni hesap açanlar için her zaman indirim var fakat başka bir kullanıcıya hediye de gönderebiliyorsun. Yaklaşık 10 hesabım vardır ama tüm dersleri bir hesaba topladım hediye gönderdiğim için.
Aynı. Yeni hesap olunca indirimli fiyattan gönderiyorsun.Anladım farklı hesaptan ana hesaba hediye göndermeliyim. Hediye ederken fiyat aynı oluyor sanırım.
Teşekkürler.Aynı. Yeni hesap olunca indirimli fiyattan gönderiyorsun.
Denemeden bilemeyiz ama mantıken düşmesi lazım hocam. İndirim dönemini illa beklemek zorunda değilsin yeni hesap açınca zaten indirim dönemindeki kadar indirim yapıyor.Teşekkürler.
@sbbo Hocam bir sorum var. Eğitmenler sosyal medya hesaplarında indirim kodu paylaşıyor. İndirim koduyla 600tl'lik kurs 200tl oluyor. Bildiğim kadarıyla indirim döneminde de fiyat 200tl. İndirim döneminde kodu girince daha da düşer mi?