1138

Uzman
Makaleler
6
Valencia VC204 klasik gitar siparişi oluşturdum. Evde kendi başıma öğrenmek istiyorum. YouTube'da veya Udemy'de önerebileceğiniz, sizin de kullanıp faydasını gördüğünüz kurs önerilerini bekliyorum. Herhangi bir bilgim veya temelim yok sıfırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Udemy’de Onur Guler’in dersi var. Klasik gitar icin yeterince uygun o.
Tavsiyelerime gelirsek, kesinlikle notalarin klavye uzerindeki yerlerini ogren, yeni baslasanda temel akorlara gunde 15 dakika olsa da calis.

İçeriğe ve öğrenci sayısına baktığımda bu kursun daha dolu olduğunu gördüm. Bunu tercih etsem nasıl olur çok fark var mıdır acaba?

Evet, bu kurs cok daha dolu, alacaksaniz bunu alsaniz muhtesem olur. Muzik teorsini de detaylica aciklamis. Cok daha verimli olacagi kesin. Onur Guler yerine bunu secin. Fakat egzersizler yeterli gelmedi bana. Isinize yarayacak egzersizleri bir pdf’e toplasam mi ki acaba.
Gitar da akliniza bir soru takilirsa bana sorabilirsiniz.

Evet, bu kurs cok daha dolu, alacaksaniz bunu alsaniz muhtesem olur. Muzik teorsini de detaylica aciklamis. Cok daha verimli olacagi kesin. Onur Guler yerine bunu secin. Fakat egzersizler yeterli gelmedi bana. Isinize yarayacak egzersizleri bir pdf’e toplasam mi ki acaba.
Gitar da akliniza bir soru takilirsa bana sorabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederim. 😊
Gitarım henüz gelmedi 3-4 gün içinde kargoyu bekliyorum. Geldikten sonra kursa başlarım aklıma gelen bir şey olursa yazarım.