Makaleler
13
Yer
Bolu Dağı Tüneli
UEFA, maçın İstanbul'da oynanmayacağına karar verdi. (Milliyet)

Bu sebeple Beşiktaş iç sahada oynama avantajını kaybedecek.

Skandal bir karar. UEFA'dan men edilmesi gereken ülkenin takımı için şu an onların leyhine karar çıkıyor.

UEFA mafya işine devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben başından beri bu İsrail'in Avrupa organizasyonlarında olmasını anlamıyorum. Adamlar dümdüz Orta Doğu. Hadi bizim yine Avrupa'da birkaç şehir var.

Ben başından beri bu İsrail'in Avrupa organizasyonlarında olmasını anlamıyorum. Adamlar dümdüz Orta Doğu. Hadi bizim yine Avrupa'da birkaç şehir var.
Hocam Azerbaycan takımları da var UEL'de, yine Uluslar Ligi'nde Kazakistan var. Geçmişle ilgili bir durum sanırsam, olmasalar daha iyi olur tabi ki. Zaten bir başarıları da yok.

Hocam Azerbaycan takımları da var UEL'de, yine Uluslar Ligi'nde Kazakistan var. Geçmişle ilgili bir durum sanırsam, olmasalar daha iyi olur tabi ki. Zaten bir başarıları da yok.
Azerbaycan ve Kazakistan'ın küçükte olsa Avrupa'da toprağı var. İsrail'in ise Avrupa'da hiçbir toprağı yok.

Çünkü Avrupa Birliği medeniyet adı altında demokrasiler birliği demek. Ona bakarsan Azerbaycan hiç bağlı değil toprak olarak o da katılıyor. Birliğe bağlı ne kadar çok ülke olursa o kadar para demek bir de..

Bir de az akıl lütfen. Türkiye gibi sahaya atlayıp futbolcuları katletmeye müsait yobaz gerici terörist dolu ülkemizde bu gayet de mantıklı bir karar. İsrail'i sevmem de iyi ki bu kararı aldılar. Durduk yere olaylar çıkardı, masumlar ölür falan al başına iş.

UEFA, maçın İstanbul'da oynanmayacağına karar verdi. (Milliyet)

Bu sebeple Beşiktaş iç sahada oynama avantajını kaybedecek.

Skandal bir karar. UEFA'dan men edilmesi gereken ülkenin takımı için şu an onların leyhine karar çıkıyor.

UEFA mafya işine devam ediyor.
Lobin yoksa durum bu. Rusya'yı 2 sene eleyen UEFA İsrail'i ele(ye)miyor. Bu maçtan dolayı Beşiktaş bilet satamayacak, taraftarı maça gelemeyecek, iç saha avantajını kaybedecek.