UEFA, Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçının İstanbul'da oynanmayacağına karar verdi

İsrailli oyuncuların güvenliği için güzel bir karar olmuş. İsrail’de de oynanmayacaksa bir sorun yok.
Dostum sence burada sorun israilli oyuncuların güvenliği mi? Beşiktaş iç saha avantajını kaybediyor. Taraftarı maça gelemiyor.

Dostum sence burada sorun israilli oyuncuların güvenliği mi? Beşiktaş iç saha avantajını kaybediyor. Taraftarı maça gelemiyor.
İsrail’de oynatıp İsrail’e de avantaj vermiyorlar. İki taraf için de eşit bir durum yani. İsrail, şu sıralarda çok tepki alıyor. İstanbul gibi bir yerde başlarına her şey gelebilir. En önemlisi güvenlik.

Bu dediğinizi Celtic taraftarına da yapsınlar bakalım, o zaman görelim medeniyetlerini.

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.

Son düzenleme:
İsrail’de oynatıp İsrail’e de avantaj vermiyorlar. İki taraf için de eşit bir durum yani. İsrail, şu sıralarda çok tepki alıyor. İstanbul gibi bir yerde başlarına her şey gelebilir.
Normalde Tel Aviv takımının -1 avantajı vardı maç inönüde oynanacağı için. Tarafsız sahada oynanırsa Beşiktaş eline geçen avantajı kaybediyor.

Normalde Tel Aviv takımının -1 avantajı vardı maç İnönü’nde oynanacağı için. Tarafsız sahada oynanırsa Beşiktaş eline geçen avantajı kaybediyor.
Daha sonra Beşiktaş’ı İsrail’e göndermedikleri sürece kimsenin avantajının olmamasının bir zararı olmayacaktır. Herkes eşit oluyor. Türkiye’de oynanırsa sahadaki oyuncuları pek rahat bırakacaklarını sanmıyorum.

Ozaman maçlar neden iç saha deplasman diye seçiliyor. Kafasına göre takılsın ozaman millet. Beşiktaş neden boşu boşuna iç sahada oynama şansından mahrum kalsın? Sahasında taraftar sayısıyla maça baskı kurabilirdi. Şimdi nasıl yapacak?

Rusya Ukrayna'ya saldırdıklarında da keşke aynısını yapsalardı direkt her yerden men etmek yerine. Kimin kimi koruduğunu çok iyi gösteriyorlar bizlere.

Oyuncular ölünce maçın ne anlamı var? İsrailli oyuncular ölürse Beşiktaş kazansa ne olur ki? İki taraf da eşit olduğu sürece özel bir maç yeri seçilmesinde bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…