Lyonlu oyuncular elini şeyine gönderip, Fenerli taraftarı mı kışkırttı?
Yönetimin üstüne şarap döken taraftar, Fenerbahçe değil Lyon taraftarı. Tribün cezası ortada yok ama. Guendouzi'ye sinsice yaklaşıp saldıran oyuncuya ceza yok, stada girerken saklanan taraftarın, Guendouzi'yi boğmaya çalışmasına karşın bir ceza yok. Kışkırtmayı da yapmasınlar bi' zahmet değil mi?

Yönetimin üstüne şarap döken taraftar, Fenerbahçe değil Lyon taraftarı. Tribün cezası ortada yok ama. Guendouzi'ye sinsice yaklaşıp saldıran oyuncuya ceza yok, stada girerken saklanan taraftarın, Guendouzi'yi boğmaya çalışmasına karşın bir ceza yok. Kışkırtmayı da yapmasınlar bi' zahmet değil mi?
Şikayet etsin yönetimin.

Sanırım bu hareketten dolayı yiyecek. Lyon taraftarının en nefret ettiği harekettir. Klasik UEFA işte, Türk maçlarına adam akıllı hakem atamazlar ve saçma sapan sebepten ceza verirler. (Greenwood için.)

Onedio on X: Fenerbahçe, Lyon karşılaşmasının ardından Guendouzi, Greenwood  ve kulüple ilgili UEFA'nın disiplin soruşturması başlattığını duyurdu. / X'nın disiplin soruşturması başlattığını duyurdu. / X
Adam sahada taraftara cinsel organını avuçluyor, ne anlatıyorsun sen? Bir de bunlar canları sıkıldıkça bize sarıyor demiş. Siz başka bir kafa yaşıyorsunuz, valla hiçbir başarı yok, sürekli bir şeyleri suçluyorsunuz.

Çok bayıldığınız UEFA bunları görmüyor mu? Oyuncular şikayet edilmediği halde cezayı yedi, ne hikmetse. Onlara gelince ''doğru karar'', bize gelince ''şikayet etsin''. Komedi gibisiniz.

adam sahada penisini avucluyor ne anlatiyon sen.
Görmemiş olamaz mıyım? Ben avuçladığını, buraya atılan videoda gördüm.
bir de bunlar canlari sikildikca bize sariyor demis
Burada espri amaçlı yazdığımı anlamadıysan, tebrikler.
basari yok surekli bir seyleri sucluyonuz
Evet, 3 kulvarda en üst liglere gidebilen takım da, malum takımdı.

O kadar yemezler. Maksimum 5 yerler.

Çok bayıldığınız UEFA bunları görmüyor mu? Oyuncular şikayet edilmediği halde cezayı yedi, ne hikmetse. Onlara gelince ''doğru karar'', bize gelince ''şikayet etsin''. Komedi gibisiniz.

Görmemiş olamaz mıyım? Ben avuçladığını, buraya atılan videoda gördüm.

Burada espri amaçlı yazdığımı anlamadıysan, tebrikler.

Evet, 3 kulvarda en üst liglere gidebilen takım da, malum takımdı.

O kadar yemezler. Maksimum 5 yerler.
Gormediysen buraya gelip su tecavuzcu herifi savunma git arastir madem. 3 kulvardan bana ne futbol konusuyoruz burada. Futbol kategorisine futbol haberi acmissin basari yok deyince 3 kulvar bir araya giriyor. Kabul edin basari yok iste, bu seneki kadronuzla da bir sey olacagi yok. Niye bu kadar zor anlamiyorum senelerdir sampiyon olmamissin 3 kulvar diyorsun.

Gormediysen buraya gelip su tecavuzcu herifi savunma git arastir madem.
Bak bakayım dava sonucu ne olmuş?
Ulan 3 kulvardan bana ne futbol konusuyoruz burada
Doğru, sizin diğer kulvarlarda başarı yoktu. Hata bende, üzgünüm.
Futbol kategorisine futbol haberi acmissin basari yok deyince 3 kulvar bir araya giriyor.
Genel kulüp bağlamında ele aldım. Haklı çıkmak için anlamamazlıktan gelmene gerek yok.