Her faulde sarı kart gösterilmesi gereken bir husus var da ben mi bilmiyorum? Hızlı atağı mı kesti de vermedi? Topa elle vurdu da mı vermedi? Bi Instagram'da gördüm dünki pozisyonu onu ben de anlamadım neden verilmediğini, ama 53 faul ün 52'i normal fauller olamaz mı?
Ayrıca Fenerbahçe'de 76 faul yapıp 8 kart görmüş. O da az?
Fenerbahçe'yi neden işin içine katıyorsun Fenerbahçe'de gösterilen sarı kartlar özellikle belirli kişilere çıkıyor (İsmail yüksek fred gibi) . Torreria diye bir adam var dokunulmazlığa oynuyor ne yaparsa yapsın kesinlikle kart görmüyor.
53 faulde ise 52'si normal faul falan değil arada herkesin %100 sarı kart dediği en az 10-15 tane kartlık faul var ve sürekli es geçiliyor.
Fenerbahçe'yi neden işin içine katıyorsun Fenerbahçe'de gösterilen sarı kartlar özellikle belirli kişilere çıkıyor (İsmail yüksek fred gibi). Torreria diye bir adam var dokunulmazlığa oynuyor ne yaparsa yapsın kesinlikle kart görmüyor.
53 faulde ise 52'si normal faul falan değil arada herkesin %100 sarı kart dediği en az 10-15 tane kartlık faul var ve sürekli es geçiliyor.