Rehber UEFI Önyükleyici Oluşturma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    uefi
Benim list disk böyle görünüyor. 232 GB olandaydı Windows seldisk 1 yazmam gerekiyor komuta değil mi?

Dosya Ekleri

• 20240907_210408.webp
    387,3 KB · Görüntüleme: 173
Sanırım size bu sorunu yaşadığınız için bu konuyu atmıştım. Bu durumda gerçekten SSD'niz arızalı olabilir hatanın da söylediği gibi.

Evet doğrudur otomatik onarımda kalıyordu. Bu konudaki adımları ilerletmeye çalışırken (bazı adımları atlayıp) reset atmıştım ve yine otomatik onarma sayfasında sorun gider kısmındaki bir seçeneğe tıklayınca bana kullanıcı seçtirip şifre sordu sonucunda srttrail.txt hatası verdi. Bir şey olacak sandım o yüzden zoluyorum bende günlerdir.

Sanırım size bu sorunu yaşadığınız için bu konuyu atmıştım. Bu durumda gerçekten SSD'niz arızalı olabilir hatanın da söylediği gibi.

Sorun giderden bilgisayarınızın yeniden yansıtmasını oluşturuna girince böyle bir yere atıyor. C sürücümle D sücürüm yer değiştirmiş gibi görünüyor. Normalde 232 GB olan C, 931 GB olan D sürücümdü.

Dosya Ekleri

• 20240908_104652.webp
    517,7 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
Merhaba, sırf teşekkür etmek için kaydoldum forumunuza beni büyük bir dertten kurtardınız, sağ olun.

Son adımda hiçbir hata almadım, bu ekrandan sonra denedim ama yine açılmadı sistem nedense. Zaten kolay olsaydı şaşırırdım )

Dosya Ekleri

• unnamed-2.webp
    497,8 KB · Görüntüleme: 54
  • unnamed.webp
    550,6 KB · Görüntüleme: 75
Buradaki işlemleri CMD açıp kurulu Windows üzerinden yapabilir miyiz? Rufus, ISO vs. şart mı? Çünkü Windows açılıyor bende. Sadece EFI sistemini Windows'un kurulu olduğu sürücüye taşımak istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…