Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
OradaBu arada EFI/Boot/Microsoft kısmındaki bootx64.efi'ı Microsoft'tan çıkartacak mıyım?
bootx64.efi olmaz bootmgfw.efi olur. Kurulumdan hemen sonra oradaki dosyayı bootmgfw.original.efi olarak değiştirip UefiSeven tarafından verilen bootx64.efi'ı bootmgfw.efi olarak isimlendirip oraya atacaksınız.Jennifer
Üstün
Sistemi kurduktan sonra LiveCD bir ISO ile Windows 7'nin oluşturduğu EFI bölümünün EFI\Microsoft\Boot\bootmgfw.efi dosyasını bootmgfw.original.efi olarak değiştirip verdikleri bootx64.efi dosyasını bootmgfw.efi olarak ekleyeceksiniz.Elimde class 3 laptop var ve ben W7 yüklemek istiyorum ama yüklemek için UefiSeven lazım. İlk 5 kısmını anladım ama diğer kısımlarını anlamadım.
Eki Görüntüle 118855
Jennifer
Üstün
Evet yapabilirsiniz, EFI bu yüzden var.Ben dual boot yapacağım Windows 10 2021 LTSB ile olur mu?
Şu an hali hazırda kurulu.
Jennifer
Üstün
OradaBu arada EFI/Boot/Microsoft kısmındaki bootx64.efi'ı Microsoft'tan çıkartacak mıyım?
bootx64.efi olmaz bootmgfw.efi olur. Kurulumdan hemen sonra oradaki dosyayı bootmgfw.original.efi olarak değiştirip UefiSeven tarafından verilen bootx64.efi'ı bootmgfw.efi olarak isimlendirip oraya atacaksınız.Jennifer
Üstün
Ben öğrenmek istediğinizi söyledim, devamında da böyle yapacaksınız.Yok daha kurmadım şu an Windows 7 USB hazır onun için sordum.