Pesimist

Başarılı
Oyun konsolum yok sadece bilgisayara sahibim dolayısıyla UFC 5'i bir şekilde PC'de, joystick ile deneyimlemek istiyorum. Öneriniz nedir, hangi emulatörü önerirsiniz? Performans sıkıntıları nedir ve önerdiğiniz minimum sistem özellikleri nasıl olmalıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans sorununu, minimum sistem gereksinimlerini falan bile gectim, oyun PS5 ve Xbox Series exclusive. Bu konsollarin emulatorleri yok, olmasi da asiri zor. Daha PS4'un emulatorleri yavas yavas ortaya cikmaya basladi, gerisini siz dusunun.

Oyun konsolum yok sadece bilgisayara sahibim dolayısıyla ufc 5'i bir şekilde PC'de, joystick ile deneyimlemek istiyorum. Öneriniz nedir, hangi emulatörü önerirsiniz? Performans sıkıntıları nedir ve önerdiğiniz minimum sistem özellikleri nasıl olmalıdır?

Bilgisayara çıkartmıyorlar khabib nurmagomedov vb mod yapıp marka değeri zedelenir diye kel kafa dana biraz değişik adam. Daha PS4 emülatörü yapılıyor diye biliyorum ama öyle 1 2 yıla çıkacağını düşünmüyorum çıksa bile ufc 5 hemen geleceği belli değil.