En rekabetçi spor oyunu bu ya. Futbol oyunu oynarken takım yönetimi müsabakasına giriyorsunuz. Basketbol da keza öyle.
Bu tarz oyunların sporla çok bağı olduğunu düşünmüyorum.
Bunda direkt sporcunun kendisini kontrol ediyorsunuz ve felaket zevkli.

Grapplingi zor ve öğrenmek için emek gerektiriyor. Striking takılırsanız arkadaşlarınızla kavramanız kolay. Slipler, kroşe / uppercut / overhand'ler, kafa tekmeleri, leg kickler, vücut tekmeleri, diz ve dirsekler, low block, high block öğrendikten sonra kıyasıysa rekabet ediyorsunuz. En yakın dostumla PS Kafelere gidip saatlerce UFC 5 oynamak alışkanlığımız oldu. Şans verin derim.

En rekabetçi spor oyunu bu ya. Futbol oyunu oynarken takım yönetimi müsabakasına giriyorsunuz. Basketbol da keza öyle.
Bu tarz oyunların sporla çok bağı olduğunu düşünmüyorum.
Bunda direkt sporcunun kendisini kontrol ediyorsunuz ve felaket zevkli.

Grapplingi zor ve öğrenmek için emek gerektiriyor. Striking takılırsanız arkadaşlarınızla kavramanız kolay. Slipler, kroşe / uppercut / Overhand'ler, kafa tekmeleri, leg kickler, vücut tekmeleri, diz ve dirsekler, Low block, high block öğrendikten sonra kıyasıysa rekabet ediyorsunuz. En yakın dostumla PS Kafelere gidip saatlerce UFC 5 oynamak alışkanlığımız oldu. Şans verin derim.

Üstat selam, bu incelemen üzerine (zaten almayı düşünüyorduk) almaya karar verdim. Küçük kardeşim için alıyorum kendisi UFC serisini çok seviyor. O oynuyor ben izliyorum (izlemesi daha zevkli) yine öyle olacak galiba :) teşekkürler ayrıntılar için.

Üstat selam, bu incelemen üzerine (zaten almayı düşünüyorduk) almaya karar verdim. Küçük kardeşim için alıyorum kendisi UFC serisini çok seviyor. O oynuyor ben izliyorum (izlemesi daha zevkli) yine öyle olacak galiba :) teşekkürler ayrıntılar için.
Selam, sevindin. Hayırlı olsun. Bence siz de oynamak için oyuna bir şans verin. :) Beraber oynamak felaket zevkli.