Tahir.bin

Uzman
Yer
Kayseri
Ülkemizdeki mülteciler artık bir beka sorunu haline geldi her gün yeni bir istismar, taciz, tecavüz haberi almaktan bıktık. Sizce artık tüm mülteciler ülkelerine dönmeli mi? Düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Bence Küresel çapta bir çözüm olmalı. Enternasyonalist düşünceler yerine daha kapalı şekilde ülkeler siyasetini geliştirmeli siz bakmayın ki bu sorun sadece Türkiye'de. Bu sorun ileride çok daha global hale gelecek.
İngiltere'de protestolar başlamıştı, birkaç habere denk geldim.

Türkler üzerinde etki etmeyen ölümcül bir virüs geliştirip yaymamız lazım. Böylece çevremizdeki Yunan, Bulgar, Gürcü ve Arap nüfusu azalacak biz de bunu fırsat bilerek fetihlere çıkacağız. İlk önce Suriye, sonra Yunanistan, sonra da Bulgaristan'ı fethettikten sonra virüsü bir ajan yoluyla ABD ve Avrupa'ya yayacağız. Bu virüsün aşısını ilk biz geliştireceğiz ve Avrupa'ya, bizi AB'ye almaları karşılığında vereceğimizi söyleyeceğiz. Böylece hem mültecilerden kurtuluruz hem süper güç oluruz hem de Avrupa Birliğine gireriz. Mükemmel plan bence.

En basit olayı anlatıyorum; Lübnan gibi askerinden polisine tüm güçlerini kullanıp evlerinden askeri kamyonlara bindirip sınırdışı etmeli, kimlikleri derhal bloke etmeli ve almalı ve kimlikler artık öyle para ile satılmamalı! Tabii ki bunu ümit özdağ yapabilir başta ki hükümet Arap sevici olduğu için yapamayacağını düşünüyorum bunları.

Türkler üzerinde etki etmeyen ölümcül bir virüs geliştirip yaymamız lazım. Böylece çevremizdeki Yunan, Bulgar, Gürcü ve Arap nüfusu azalacak biz de bunu fırsat bilerek fetihlere çıkacağız. İlk önce Suriye, sonra Yunanistan, sonra da Bulgaristan'ı fethettikten sonra virüsü bir ajan yoluyla ABD ve Avrupa'ya yayacağız. Bu virüsün aşısını ilk biz geliştireceğiz ve Avrupa'ya, bizi AB'ye almaları karşılığında vereceğimizi söyleyeceğiz. Böylece hem mültecilerden kurtuluruz hem süper güç oluruz hem de Avrupa Birliğine gireriz. Mükemmel plan bence.
Hiç gerek yok virüse filan bunlar virüsle'de temizlenmez, Lübnan gibi askerinden polisine dalsın evlere dağılsın suriyelileri evinden aldırsın. Kimlikler bloke olmalı kimlikler bir daha para ile satılmamalı en büyük örnek bu;

Orta Doğu'yu kan gölüne, ülkemizi de mülteci kampına çeviren Avrupa'nın üzerine salacaksın.

İklim krizi dolayısıyla ileride hem Afganlar hem Pakiler Avrupa'ya doğru göç edecek, bölge sıcaktan dolayı yaşanamaz hale gelecek. Bunları görüp hızlıca hamle yapılmalı. Aksi taktirde ileride Türkiye'nin bağımsızlığı dahi tehlike altına girecektir, zor bir çıkarım değil.

Ülkemizdeki mülteciler artık bir beka sorunu haline geldi her gün yeni bir istismar, taciz, tecavüz haberi almaktan bıktık. Sizce artık tüm mülteciler ülkelerine dönmeli mi? Düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Devlet mültecilere Türk vatandaşı gibi davranırsa zaten gitmek isterler (bu laf alıntıdır )

Devlet mültecilere Türk vatandaşı gibi davranırsa zaten gitmek isterler (bu laf alıntıdır )

Ve ayrıca ben Hatay'da yaşıyorum bir bakkala giriyorum iletişim kuramıyorum sokakta duyduğum 10 kelimeden 9'u Arapça kalan 1 ise ben söylüyorum zaten inanılmaz bir mülteci var yaşadığım yerde ve ben devleti bu duruma getirenlere hakkımı helal etmiyorum.