Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    62
Günümüzde ikisi de çok kötü ama Ülker yıllardır rezil bir firmaydı. Günümüzde ürünlerindeki içerikleri de BİM yapımı ürünlerle yarışacak derecede maddeler bulunduruyor. 10 yıl önce de Ülker bir ambalaj bulsak ürününün ne kadar kötü olduğunu görürüz. İçerikleri piyasadaki rakip mallara göre düşüktü.

ETİ her zaman Ülker'in önündeydi ama reklamcılığı Ülker'in gerisindeydi. ETİ'nin iyi yapabildiği reklamlar 2-3 ürünle sınırlıdır ama Ülker böyle değildi. Millet Nutella indirimde olup, Çokokremden ucuz olduğu zaman bile Çokokrem alanlar doluydu.

Millet mesela Eti Hoşbeş gofretin pazardaki rakip ürün olan Ülker çikolatalı gofretten iyi olduğunu bilmiyordu. Ben damak tadıma göre demiyorum arkasını çevirdiğimizde içindekiler bunu söylüyordu.

Benim için Eti'nin bir elinde cımbız bir elinde aynayla kazanacağı karşılaşmadır.

Çünkü Eti'nin "sağlıklı" olarak öne çıkardığı ürünlerde içindekiler kısmına eğer bakarsanız gerçekten kaliteli malzemeler ile karşılaşacaksınız. Misal olarak Eti Lifalif'in bitter çikolatalı yulaflı bir barı vardı ve yağ olarak yalnızca ayçiçek ve zeytin içeriyordu.

Ülker kısmında bu durum Eti'ye göre daha kötü.

İki firma da sütten çıkmış akkaşık değiller ancak kötünün iyisi diyebileceğimden Eti'yi tercih ederim.