Gıda sektöründe size göre hangisi daha başarılı? Hangisini daha çok kullanıyorsunuz, seviyorsunuz?
Etiyi daha çok tercih ederim iyi bence çikolatası bisküvisi ama ulkerinde bazı ürünleri iyi petibor mesela.
Gıda sektöründe size göre hangisi daha başarılı? Hangisini daha çok kullanıyorsunuz, seviyorsunuz?
İmkanı yok. Ürünleri ucuz olsa da bazılarının tadı berbat. Geçen bir gofretini yedim kırmızı paketliydi hayatımda yediğim en kötü çikolatalı gofretti abartmıyorum, suriye gofreti bile daha iyi olabilir. No 1 vardı bi aralar onu bayadır yemiyorum ama o güzeldi.
Ben çikolata kremasını ve birkaç kekini yedim tatları gayet güzeldi. E genel olarak da dediğiniz gibi ucuz. Ayrıca ürün kataloğu da daha geniş ve içerikleri ülker ve etiyle karşılaştırırsak daha temiz. Eti neyse de ülker çok bayıyo artık beni. Gofreti yemediğim için yorum yapamayacağım.İmkanı yok. Ürünleri ucuz olsa da bazılarının tadı berbat. Geçen bir gofretini yedim kırmızı paketliydi hayatımda yediğim en kötü çikolatalı gofretti abartmıyorum, suriye gofreti bile daha iyi olabilir. No 1 vardı bi aralar onu bayadır yemiyorum ama o güzeldi.
Aha da bu:
Eki Görüntüle 124321
Eti browni gibi bir şaheser var. Benim en sevdiğim çikolatalardan biridir kendisi. Ayrıca karamı da unutmamak lazım.Ülker yılların markası. Bence en kalitelisi o. En azından ETİ'ye göre.