Detaylar
Kim cevapladı?20 kişi toplanıp 1-2 göçmen dövmek veya daha fazla zarar vermek dışında ne amaçları var? Bilmediğimden soruyorum.Çok yararlı, faydalı ve nitelikli bir oluşum olduğunu ve eksiklerinin ülkeyi 100 yıl geriye atacağını düşünmekle beraber tüm hilal bıyıklı kardeşlerime nezaketimi sunuyorum.
- Makaleler
- 7
Geçmişteki amacına günümüzde pek hitap etmeyen ve kavgaya arkadaş çağırmak için lisedeyken içine girilen bir mekân benim gözümde. Bir davaya sahip çıkmak iyidir, hoştur fakat günümüzdeki neslin birçoğunun kullanım amacı o değil ondan eminim.
Herkes çevresi olsun diye gidiyor. Aynı şekilde futbol maçı tribünlerine de şehrinin takımını desteklemek için değil. Kavgaya çağıracakları arkadaşları olsun diye gidiyor gençler.Geçmişteki amacına günümüzde pek hitap etmeyen ve kavgaya arkadaş çağırmak için lisedeyken içine girilen bir mekân benim gözümde. Bir davaya sahip çıkmak iyidir, hoştur fakat günümüzdeki neslin birçoğunun kullanım amacı o değil ondan eminim.
Küçükken sürekli giderdik. Babam ülkücü dedem ülkücü haliyle bende onlarla bazen dini sohbetlere giderdim. Taki ülkücülük yerini islamcılığa bırakana kadar. Şu an Türk milliyetçiliği yerine Arap milliyetçiliği yapıyorlar desek yanlış olmaz. Ortada bir soba olur insanlar gelir çay içer okey oynar başka bir vasfı yok. Her taraf hilal bıyıklı olan yobaz denilebilecek insanlarla dolu oluyor genelde. Sinan ateş olayından sonra iyice bıraktım bir daha da gitmem. Eskiden milliyetçi diye gidiyordum artık öylede değiller.
- Makaleler
- 1
Bizim sınıfta giden vardı. Makarna yiyip, çay içip oturuyorlar. Ha bir de garip sohbetler. Beni de çağırmıştı eksik olmasın 
- Makaleler
- 3
Ulkucu adama guven olmaz. Tecrubelerle sabit 
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-