7486

Başarılı
Merhaba, şahsen ben ülkü ocakları hakkında hiçbir şey bilmediğim için bir fikrim yok. Siz ne düşünüyorsunuz ülkücüler hakkında?

Şahsen ben ülkücü değilim ve amaçlarını da bilmiyorum.

Çok yararlı, faydalı ve nitelikli bir oluşum olduğunu ve eksiklerinin ülkeyi 100 yıl geriye atacağını düşünmekle beraber tüm hilal bıyıklı kardeşlerime nezaketimi sunuyorum.

Çok yararlı, faydalı ve nitelikli bir oluşum olduğunu ve eksiklerinin ülkeyi 100 yıl geriye atacağını düşünmekle beraber tüm hilal bıyıklı kardeşlerime nezaketimi sunuyorum.
20 kişi toplanıp 1-2 göçmen dövmek veya daha fazla zarar vermek dışında ne amaçları var? Bilmediğimden soruyorum.

Geçmişteki amacına günümüzde pek hitap etmeyen ve kavgaya arkadaş çağırmak için lisedeyken içine girilen bir mekân benim gözümde. Bir davaya sahip çıkmak iyidir, hoştur fakat günümüzdeki neslin birçoğunun kullanım amacı o değil ondan eminim.

Geçmişteki amacına günümüzde pek hitap etmeyen ve kavgaya arkadaş çağırmak için lisedeyken içine girilen bir mekân benim gözümde. Bir davaya sahip çıkmak iyidir, hoştur fakat günümüzdeki neslin birçoğunun kullanım amacı o değil ondan eminim.
Herkes çevresi olsun diye gidiyor. Aynı şekilde futbol maçı tribünlerine de şehrinin takımını desteklemek için değil. Kavgaya çağıracakları arkadaşları olsun diye gidiyor gençler.

Küçükken sürekli giderdik. Babam ülkücü dedem ülkücü haliyle bende onlarla bazen dini sohbetlere giderdim. Taki ülkücülük yerini islamcılığa bırakana kadar. Şu an Türk milliyetçiliği yerine Arap milliyetçiliği yapıyorlar desek yanlış olmaz. Ortada bir soba olur insanlar gelir çay içer okey oynar başka bir vasfı yok. Her taraf hilal bıyıklı olan yobaz denilebilecek insanlarla dolu oluyor genelde. Sinan ateş olayından sonra iyice bıraktım bir daha da gitmem. Eskiden milliyetçi diye gidiyordum artık öylede değiller.

Zamaninda az dövmedim bunlardan. Onceden neyse de son 10 yilda ülkeye hiçbir faydaları yok. Gidip çay içiyorlar çocuk kavgasına adam topluyorlar.