Fiyatı gerçekten iyi, ihtiyacınız var ise kaçırmayın. 2 adet 4 litrelik bölmeye sahip.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Fiyatı harbi iyiymiş. Marka nasıl? Anneme alabilirim.
Kötü durmuyor.Fiyatı harbi iyiymiş. Marka nasıl? Anneme alabilirim.
Commander Shepard
Uzman
Fiyatı garip şekilde 3-4`den 1200-1300`lere düşmüş 7-8 ay içinde. Sanırım satamadıkları için ucuza veriyorlar kısaca iyi değil gibi.
Bütün Airfryer'larda genel olarak ucuzlama söz konusu.Fiyatı garip şekilde 3-4`den 1200-1300`lere düşmüş 7-8 ay içinde. Sanırım satamadıkları için ucuza veriyorlar kısaca iyi değil gibi.
Bütün Airfryer'larda genel olarak ucuzlama söz konusu.
Aynen öyle. TR'de fırın kültürü olduğu için bekarlar dışında kullanan görmedim. Popülerliğini çok çabuk yitirdi ve tutmadı. Ben de dandik marka kurbanı olunca soğumuştum.
Commander Shepard
Uzman
Ben Altus markalı aldım idare edecek şekilde işini yapıyor ama sanırsam ya yüksek fiyatlı bir airfryer almak gerek ya da fırın kullanmak gerek direkt olarak. Fırın da var gerçi ama airfryer daha kısa sürüyor diye onda yapıyorum patates falanı.
HOMELANDER
Yetkin
Puanlamasıda iyi ya alsam mı acaba kafam karıştı.
Commander Shepard
Uzman
Tabii ki alın bu fiyata bulamazsınız böyle elektronik ürün bu kadar işe yarayan. Şuna daha iyi diyorlar gibi ama: https://www.amazon.com.tr/COSORI-Ai...özleri/dp/B0832WLDLC/262-2253639-2235749?th=1
Bende Altus olanı var acıkınca aşırı erinirsem patates, domates, biber, havuç atıyorum doğranmış halde yiyorum direk.
Bende Altus olanı var acıkınca aşırı erinirsem patates, domates, biber, havuç atıyorum doğranmış halde yiyorum direk.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-