Elektronik Ultra 5 245KF RTX 5070 Sistem 54.999 TL! - Vade Farksız 6 Taksit

İsimbulamajim

Üstün
Bedava. Kasayı MSI yapıp anakartı da Z890 yaparsanız oh mis.

Goodram'in çip bilgisine nereden ulaştınız? 6000/30 versiyonu bile HWiNFO ve benzeri programlarda ya 0 ya da N/A olarak görünüyor.

Goodram'in çip bilgisine nereden ulaştınız? 6000/30 versiyonu bile HWiNFO ve benzeri programlarda ya 0 ya da N/A olarak görünüyor.
Yeşil forumda %90 Hynix-A çip yazmışlar.
1.35V olması ihtimali arttırıyor.

6000/30 modeli Hynix A-die zaten ancak konudaki RAM'in Hynix A-die olduğu kanısına nereden vardınız, onu merak ettim? Frekans düşük CL yüksek çünkü.

Goodram markalı modeller HWiNFO gibi programlardan çip bilgisi sağlayamıyor.

@LH44, yav N/A olsa nolur taş gibi PC.

N/A yazmasındaki sorun; çip bilgisini sağlayamamız, Micron veya cort bir IC gelirse micro stutter'dan geçilemez sistem, onu geçtim %1 ve %0.1 FPS düşüklüğüne de sebep olabilir.

N/A yazmasındaki sorun; çip bilgisini sağlayamamız, Micron veya cort bir IC gelirse micro stutter'dan geçilemez sistem, onu geçtim %1 ve %0.1 FPS düşüklüğüne de sebep olabilir.
CL36 Micron var mıymış? Bizim firmalar hazır sistemlerde sadece CL48 olanları iteliyor o yüzden.

Hocam attığın ram ile sistemdeki ram farklı, attığın ram A Die evet sistemdeki ram 5600 e CL 36.
Ram samsung tabi başka anakartlara da bakmak lazım denenmiş olan farklı üreticiler de çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…