onursancak

Uzman
Merhaba, şu an en iyi sistemlerden birini toplamaya çalışıyorum. Şu an elimdeki sistemin bileşenleri:
  • Anakart: ASUS Z890 Extreme
  • İşlemci: Intel Core Ultra 9 285K
  • RAM: G.SKILL DDR5 8800MHz CL42 96GB
  • Kasa: ASUS ROG Hellios
  • Sıvı soğutucu: ASUS ROG Ryujin 3 360 Extreme
  • SSD: Samsung 990 Pro 1TB
  • SSD: Crucial T705 2TB
  • Ekran kartı: ASUS ROG RTX 5090(Daha almadım)

PSU olarak ASUS ROG THOR 1600W 80+ Titanium almayı düşünüyorum ama şu an internette ne zaman çıkacağına dair bir bilgi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an en iyi sistemlerden birini toplamaya çalışıyorum. Şu an elimdeki sistemin bileşenleri:
  • Anakart: ASUS Z890 Extreme.
  • İşlemci: Intel Core Ultra 9 285k.
  • RAM: G.Skill DDR5 8800MHz CL42 96 GB.
  • Kasa: ASUS ROG hellios.
  • Sıvı soğutucu: ASUS ROG Ryujin 3 360 Extreme.
  • SSD: Samsung 990 Pro 1TB.
  • SSD: Crucial T705 2TB.
  • Ekran kartı: ASUS ROG RTX 5090(daha almadım)

PSU olarak ASUS ROG Thor 1600W 80+ Titanium almayı düşünüyorum ama şu an internette ne zaman çıkacağına dair bir bilgi yok.

Eğer işlemciyi almadıysan, önermem.

PSU olarak: ASUS ROG THOR 1000P2 V2 1000W 80+ Platinum Full Modüler 135mm Fanlı Beyaz Güç Kaynağı

Yeterli olur diye düşünüyorum.

PSU olarak ASUS ROG THOR 1600W 80+ Titanium almayı düşünüyorum ama şu an internette ne zaman çıkacağına dair bir bilgi yok.

Titanium III'den bahsediyorsanız, gelse bile gereksiz pahalı olacaktır. Sistem için gayet yeterli ve yine üst seviye bir model almak isterseniz de;

990 Pro almanıza lüzum yok. Renegade alabilirsiniz.
990proyu haziran 2024’te almıştım.O zamanlar gen5 m2ssdler yoktu.Şuan elimde dünyanın en hızlısı var zaten.

Bahsettiğiniz ürün bu mu?
Hayır. Bahsettiğim psu 3. versiyonu.

Titanium III'den bahsediyorsanız, gelse bile gereksiz pahalı olacaktır. Sistem için gayet yeterli ve yine üst seviye bir model almak isterseniz de;

Para olarak hiç sıkıntım yok.

İşlemciyi aldım.ayrıca 1000w ın yetebileceğini düşünmüyorum çünkü 5090 575w.

O vakit beklemek istemiyorsanız @845'ın da önerdiği Corsair AX1600i şu an için paranın alabileceği en iyi PSU. Gerçi Titanium III 1600W için henüz bilinir bir kaynaktan detaylı bir inceleme yok ama en fazla AX1600i'yi zorlayabilecek seviyelerde olacaktır.

Soru isareti olabilecek konu, native 12VHPWR portu olmamasi olabilir ki o da Corsair'in uygun kablosu ile çözülür.

Diger taraftan, Cybercore II 1300W modeli de CWT CTT (firmanın mevcuttaki en üst seviye PSU altyapısı) platformuna sahip ki MSI AI1300P ve NZXT C1500'ün ATX 3.1 versiyonunda uyarlamaları mevcut. Bunun üzerine ekstra 9000 TL civarlarında fazla para verilmesi konusu sizin bileceğiniz hususlar tabii.

Son düzenleme: