Ter*r destekçisi söylemlerinden daha önce bunu uzaklaştırmak lazımmış tribünlerden.
Fazla egoist ve gereksiz öz güvenli bir yorum. Pek önemsenecek bir tarafı yok, maalesef.Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış arkadaşlar. Ben buraya bir yorum attım hemen silmişsiniz.
Dediğim gibi FETÖsarayı tutarsanız olacağı budur. Tinertaşı'da tutmayınız. Türkiye'deki tek namuslu takım sanırım Fenerbahçe. Futboldan pek anlamam yanlış biliyorsam düzeltin.
Neyse Türk futbolu izlenmez. Gidin adam gibi Premier League veya Bundesliga falan izleyiniz.
Doğruyu söyleyeni harbiden kovuyorlar şike, chobani baya namuslu dedik silmişler. O zaman konuyu komple açtırtmayacaksın kardeşim.Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış arkadaşlar. Ben buraya bir yorum attım hemen silmişsiniz.
Dediğim gibi FETÖsarayı tutarsanız olacağı budur. Tinertaşı'da tutmayınız. Türkiye'deki tek namuslu takım sanırım Fenerbahçe. Futboldan pek anlamam yanlış biliyorsam düzeltin.
Neyse Türk futbolu izlenmez. Gidin adam gibi Premier League veya Bundesliga falan izleyiniz.