Çözüldü UltraWide monitörde filmler tam ekran değil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İzlediğiniz içerik 16:9. Monitorunuzu bilmediğim için ne kadar ultrawide olduğunu da bilmiyorum ama 21:9 ve 32:9 videolarda bu sorunu yaşamazsınız.

LG Ultrawide 29WQ500B kullandığınızı öğrendim önceki mesajlariniza bakarak. 21:9 içeriklerde sorun yaşamazsınız. Hatta 21:9 videos yazıp test edebilirsiniz YouTube'a.
İzlediğiniz içerik 16:9. Monitorunuzu bilmediğim için ne kadar ultrawide olduğunu da bilmiyorum ama 21:9 ve 32:9 videolarda bu sorunu yaşamazsınız.

LG Ultrawide 29WQ500B kullandığınızı öğrendim önceki mesajlariniza bakarak. 21:9 içeriklerde sorun yaşamazsınız. Hatta 21:9 videos yazıp test edebilirsiniz YouTube'a.

Çözüm
Stretch yaparsan gözükür. Upscale (Zoom) yaparsan gözükmez.
16:9 oranında video ise gözükmez. Ayrıca ekran görüntüsüne bakarak değil ne gördüğün ile alakalı.

Zaten ondan daha küçük bir oranda yaparsan Zoom özelliğinde bile görüntünün yarısı kesilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…