Ümit Önal'a mail atmak fiber altyapı getirmeye yarar mı?

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Yeni eve taşınacağız ve evde ne VDSL var ne fiber var. Hâlâ ADSL altyapı var, biz şu anda 50 Mbps kullanıyoruz ama oraya gidince sanırım 13'e falan düşecek. Ümit Önal'a mail atsam fiber altyapı işlemleri başlatırlar mı? Yoksa illa imza falan mı toplamalıyım?

Binadaki bütün dairelerle ortak bir dilekçe hazırlayıp TT müdürlüğüne verin.
Ayrıca yakınınızda fiber altyapı var mı?
Bende de kaç ay boyunca VDSL port sıkıntısı vardı, mesaj atınca 3-4 günde port açtılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca yakınınızda fiber altyapı var mı?
Bende de kaç ay boyunca VDSL port sıkıntısı vardı, mesaj atınca 3-4 günde port açtılar.

2 bina ötede VDSL var.

Binadaki bütün dairelerle ortak bir dilekçe hazırlayıp TT müdürlüğüne verin. Aynı dilekçeyi ümit önal'a atın.

Binadaki kişilerin böyle bir şeye ortak olacağını düşünmüyorum, hepsi yaşlı olduğu için.

2 bina ötede VDSL var.
Yakınlarda fiber yoksa birkaç ay uğraşırsınız. Birkaç konuda 8-9 ay bekleyenleri gördüm. Siz yine de imza toplamaya çalışın. Tek sizin binanızda değil, birkaç binada ortaklaşa toplayabilirsiniz.

Yakınlarda fiber yoksa birkaç ay uğraşırsınız. Birkaç konuda 8-9 ay bekleyenleri gördüm. Siz yine de imza toplamaya çalışın. Tek sizin binanızda değil, birkaç binada ortaklaşa toplayabilirsiniz.

Bizim bina 285. sokakta, 284. sokakta HiperNet hizmeti var mış. Bu altyapıyı neden tüm mahalleye vermiyorlar anlamıyorum.

Bizim bina 285. sokakta, 284. sokakta HiperNet hizmeti var mış.
VDSL ile çok farkı yok. Yanlışım yoksa en fazla 100 Mbps hız veriyordu. Ama bakmak lazım.
Dediğim gibi uğraşırım derseniz imza toplayın. Yoksa VDSL altyapı güçlendirmelerini isteyebilirsiniz.

Ümit Önal'a herhangi bir yerden ulaşamadığımı fark ettim. Sanırım dilekçe vermem gerek.

Eski evimde VDSL altyapıda DSLAM kilidine takılıyordum. TürkNet Türk Telekoma, Türk Telekom TürkNet'e paslayıp duruyordu. En sonunda X (Twitter) üzerinden Ümit Önal'a mesaj gönderdim, durumu açıkladım. 1 hafta içinde DSLAM kilidimi kaldırdı Türk Telekom.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…