Neden vazgeçsin? O adam partiye katkı sağlayacak. Ümit özdağ'ya oy verdiğini söyleyip X'te antin kuntin paylaşımlar yapmadıysa bırakması bir yarar sağlamayacak. Ayrıca ipin ucu sana kopmayacak. Ümit özdağ'ya kopacak.
Dediğimi herhalde yanlış anladın, sen dedin ya belki bırakacaklar takip etmeyi diye, böyle saçma bir şeyden bile takip etmeyi bırakacaklarsa Özdağ'ı , o adamın partiye nasıl bir katkısı olabilir, nasıl sağlam bir altyapısı olabilir?

Dediğimi herhalde yanlış anladın, sen dedin ya belki bırakacaklar takip etmeyi diye, böyle saçma bir şeyden bile takip etmeyi bırakacaklarsa Özdağ'ı , o adamın partiye nasıl bir katkısı olabilir, nasıl sağlam bir altyapısı olabilir?
O katkı sadece oy vererek sağlanabilir. Eğer Ümit Özdağ hiç gereği olmayan yaptığı riskli davranışları durdurursa oy da kaybetmez. Her partiden böyle cahil cahil insanlar var. Eğer o türden insanlar Cumhur ittifakına oy vermeseydi kim bilir belki Erdoğan seçimi kaybederdi.

Şu AKP'li değilim cümlesi çok zort bi cümle ya. Kimse senin siyasi görüşünü merak etmiyor. Bu cümle bana 'Kanka yanlış anlama ama' cümlesi gibi. Hemen ardından yanlış anlayacağı şeyi söylersin hatta. Ümit Özdağ'ı destekleyen biriyim bunu açık açık söyleyeyim. Her fikrim uyuşuyor mu, elbette hayır. Ama mevcut siyasiler arasında görüşümün en çok uyduğu kişi o. X üzerinden bende çoğu yeri takip ediyorum. İsrail, Amerika gibi. Twitter'ı kapanmasaydı Trump'ı da ediyordum ki Instagram'dan hala ediyorum. Şu anki dünya düzeninde güçlü olanları takip edeceksin ki geleceğe dair bir şeyler yürütebil kafanda. Gidip g*tü b*klu teröristleri ve siyasal islamcıları, hem ak hem de ok trolleri takip edeceğime, siyasete yön verenleri takip ederim.