Ümit Özdağ: Osman Kavala'nın masum olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Keşke daha önce sahip çıksaydım Osman Kavala'ya.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kaynak:
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kaynak:
Osman kavala birleşen çArşı/Gezi davası'ndan beraat etmemiş miydi? Biz beraat ettiğimizde o da etmişti diye hatırlıyorum.
O karar bozulmuş olsa bizim davanın da sürmesi gerekmez miydi? Kabataş Hakan abim dahil tüm çArşı beraat etti çünkü.Bahar Feyzan denilen kişi kendisini sağcı gibi gösterip zamanında AKP yandaşlığı ve yer yer liberal destekçiliği yapmıştır. Bu kadının söylediklerine, Ümit Özdağ'dan yazılı bir açıklama gelmediği sürece inanmam.
Beraat etti ama sonrasında o karar bozuldu "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.
2020’de beraat etmişti, daha sonra dava yeniden görüldü ve 2022’de üstte belirttiğim sebepten dolayı müebbet hapis cezası verildi.O karar bozulmuş olsa bizim davanın da sürmesi gerekmez miydi? Kabataş Hakan abim dahil tüm çArşı beraat etti çünkü.
Peki buna dair bir delil var mı?2020’de beraat etmişti, daha sonra dava yeniden görüldü ve 2022’de üstte belirttiğim sebepten dolayı müebbet hapis cezası verildi.
Beraatını veren savcı görevinden uzaklaştırıldı. Başka saçmalıklar bulup geri içeri attılar.Osman Kavala birleşen çArşı/Gezi Davası'ndan beraat etmemiş miydi? Biz beraat ettiğimizde o da etmişti diye hatırlıyorum.
Harika bi' ülke.2020’de beraat etmişti, daha sonra dava yeniden görüldü ve 2022’de üstte belirttiğim sebepten dolayı müebbet hapis cezası verildi.
Çarşı gene davalık olmadıysa bi sıkıntı yok, gına geldi artık her gün bi dava açılıyodu Gezi'den.Beraatını veren savcı görevinden uzaklaştırıldı. Başka saçmalıklar bulup geri içeri attılar.
Geziye maddi destek vermesini öne sürüyorlar. Bunlar birine terörist/vatan haini diyorsa %99 yanılıyorlardır.
Çarşı'yı özellikle 1 Mayısta ve her zaman sokağa bekliyoruz. Önceki davalarda çok yalnız kaldı ama şimdi en sağcısı bile özgürlük sürecine destek veriyor. Çarşı'nın sürece destek vermesi çok değerli umarım küslükleri son bulmuştur.Çarşı gene davalık olmadıysa bi sıkıntı yok, gına geldi artık her gün bi dava açılıyodu Gezi'den.
Osman Kavala da umarım serbest kalır.
Bizim küskünlüğümüz son falan bulmaz, 12 senedir içeride yatan abilerimiz oldu. Birisi vefat etti arkasında saf bile tutmadılar.Geziye maddi destek vermesini öne sürüyorlar. Bunlar birine terörist/vatan haini diyorsa %99 yanılıyorlardır.
Çarşı'yı özellikle 1 Mayısta ve her zaman sokağa bekliyoruz. Önceki davalarda çok yalnız kaldı ama şimdi en sağcısı bile özgürlük sürecine destek veriyor. Çarşı'nın sürece destek vermesi çok değerli umarım küslükleri son bulmuştur.