Merhaba.

Attığım format'dan sonra Fitgirl'den oyun kurarken sonlarda bu hata karşıma çıkıyor. 2 gündür yapmaya çalışıyorum ne ettiysem olmadı.

Denediğim her şey:
  • Ekran kartı Driver'larını güncelledim.
  • Windows güncellemesini yaptım (win11 24H2).
  • Format attıktan sonra silinen C++ dosyalarını tekrar indirdim.
  • System32'ye ve SysWOW64 klasörlerine isdone.dll ve unarc.dll dosyalarını attım.
  • DirectX'i tekrar yükledim
Hata nerede anlamadım. Aslında şu an yüklediğimde oyun iniyor, açabiliyorum. Lakin açtığımda "reshade error" gibi bir yazı çıkıyor ve oynayabiliyorum. Ama üst tarafta çıkan o reshade hatası hiç gitmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1743283647917.webp

Tekrar kurulum 2 saat sürüyordu da. O yüzden geç attım.

Diske veri yazma başarısız diyor. Ya disk doluyor ya da izin sorunu var gibi.

Ya hepsini geçtim niye bu çileyle uğraşıyorsunuz ki. Yani gidip paketlenmiş oyunlar indirmekten nasıl bir zevk alıyorsunuz ben anlamıyorum. Gidin normal Torrentler indirin ya. Release gruplarını bilmiyor musunuz yani fitgirl takıldınz kaldınız…

Yani şu hata on sene öncesinin hatası. On sene önce forumlarda paylaşıyordu bu hata. Aradan on sene geçti hala aynı hatayı alıyor olmanız kadar saçma bir şey yok bence.

Diske veri yazma başarısız diyor. Ya disk doluyor ya da izin sorunu var gibi.

Ya hepsini geçtim niye bu çileyle uğraşıyorsunuz ki. Yani gidip paketlenmiş oyunlar indirmekten nasıl bir zevk alıyorsunuz ben anlamıyorum. Gidin normal Torrentler indirin ya. Release gruplarını bilmiyor musunuz yani fitgirl takıldınz kaldınız…

Yani şu hata on sene öncesinin hatası. On sene önce forumlarda paylaşıyordu bu hata. Aradan on sene geçti hala aynı hatayı alıyor olmanız kadar saçma bir şey yok bence.
Sakin hocam. İsim verin kullanayım. Release grubu diye başka gruplara girip virüs yemiştim birkaç defa. O yüzden FitGirl kullanıyordum. Yoksa bende kurulumu 6 saat süren oyunlara ölüp bitmiyorum.