22723

Uzman
Oyunu geçen sene PC portundan oynadım ilk kez. Türkçe dublaj olayı güzeldi. Hikaye vs benim için çok sıradan geldi. Sadece son kısımda hazineyi alamadılar ona ayar oldum, sonra baktım arkadaş zaten eskiden çok vurgun yapmış. Oyunun mantığı yuvarlan, ateş et ve hikayeyi izle olarak hissettirdi. Yani bazen dedim Sony oyunu nasıl böyle olabilir çünkü ondan önce GoW 2018 oynamıştım. Aradan 5 sene geçmiş bir oyun GoW daha yeni ama. Uncharted 4'te sanırım 2013-2014 falandı. Yani pek bir espri göremedim oyunda ben. Çok yavan hissettirdi. Seven kişiler neyi seviyor?
Oyun yorumlarından cok gördüm ama ben anlamadım.
Öve öve bitiremeyenler neyi övüyor daha doğrusu?

Oyunu geçen sene PC portundan oynadım ilk kez. Türkçe dublaj olayı güzeldi. Hikaye vs benim için çok sıradan geldi. Sadece son kısımda hazineyi alamadılar ona ayar oldum, sonra baktım arkadaş zaten eskiden çok vurgun yapmış. Oyunun mantığı yuvarlan, ateş et ve hikayeyi izle olarak hissettirdi. Yani bazen dedim Sony oyunu nasıl böyle olabilir çünkü ondan önce GoW 2018 oynamıştım. Aradan 5 sene geçmiş bir oyun GoW daha yeni ama. Uncharted 4'te sanırım 2013-2014 falandı. Yani pek bir espri göremedim oyunda ben. Çok yavan hissettirdi. Seven kişiler neyi seviyor?
Hikayesi, bitişi. Uncharted 4'ü yeni bitirdim. Kayıp Miras'ı hiç sevemedim maalesef.

Ben oynadım gayet güzel belki sizin zevkinize uymamıştır bilemem ancak oynadıkça oynayası geliyor insanın.

Genel oyuncu kitlesine hitap eden bir PlayStation oyunu olduğu için bu kadar tutuluyor. Zorluk yok, anlaşılır, kolay ve Türkçe desteği var. Eline gamepad vereceğin hayatında oyun oynamamış birisi bile oynayabiliyor ve anlıyor. Bu da onu popüler yapıyor.

Tam olarak böyle, yani oyunda kendime bir amaç edinemedim. Hatta çokça sıkıldım diye hatırlıyorum.

Hikayesi, bitişi. Uncharted 4'ü yeni bitirdim. Kayıp Miras'ı hiç sevemedim maalesef.

Kayıp Miras'ı deneyememiştim. PC gitti Uncharted 4'ten sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 2 3 ve 4. oyunun hicbirinde vurgun yapamadilar herseferinde hazineyi kacirdilar.
Benim en cok sevmemin sebebi doga ile ic ice olmasi harika manzaralari var sirf o oyun icin konsol almistim eger Uncharted 5 cikacak olursa yine alirim.

Tam olarak böyle , yani oyunda kendime bir amaç edinemedim. Hatta çokça sıkıldım diye hatırlıyorum.

Çoğu modern Sony oyunu böyle zaten. Örneğin Horizon Zero Dawn/Ghost of Tsushima/Days Gone/God of War/Uncharted oyunları hepsini diğeri ile anlatmak mümkün. Örneğin Days Gone zombili Horizon, Horizon robotlu Tsushima gibi. Çünkü aynı tarifi kullanıyorlar sadece malzemeler farklı. A noktasında başla B noktasına giderken yaratık kes, 1-2 sandık aç zaten oyunun sana izin verdiği alanlar içerisinde belirli bir güçlenme süreci yaşa. B noktasında ara sahne izle sonra C noktasına gitmeye devam et. Basit crafting sistemleri fasa fiso. Hatta gerçekçi mekanikleri dışında Last of Us bile buraya girebilir.

Oyunlar kötü değil sadece normal ve basit. Örneğin birazcık oyunlar ile büyümüş birisi bu seriden 2 oyunu peş peşe oynarken bile sıkılır hatta benim gibi insanlar 1 oyunu bitirmekte dahi zorlanabilir. Örneğin ben Ragnarok'u bitiremedim çünkü çok kafamı ütüledi.

İlk izlediğim hikaye oyunudur. Ben çok severim, izleye izleye kaç kere bitirmisimdir bilmiyorum. Grafikleri, Türkçe dublaj seçeneği, hikayesi bence hikayeseverler için güzel bir oyun.

Serinin 4.oyunu olduğu için ve siz direkt 4.oyundan başladığınız için pek ilgi çekici gelmemiş olabilir.