Oyuna giriyorum ilk birkaç karakter çıkıyor sonra hata vermeden çöküyor. Olay Görüntüleyicisi'nde "D3D12Core.dll" ile ilgili bir hata olduğu yazıyor. Oyunu Steam üzerinden 2 kere silip tekrar yükledim ama olmuyor. Ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Tek oyunda mı oluyor ve Olay Görüntüleyicisi'ndeki hatayı ve varsa dump dosyasını gönderme şansın var mı?
Evet, sadece Uncharted'da oluyor. RDR2 ve GTA 5'e giriyorum, onlarda sorun yok. Şu an PC kapalı, müsait olursam atayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Pisagor
Becerikli
O zaman ben olsam ilk etapta oyunlarının olduğu klasör veya klasörlerde bu dosyayı aratır ve çalışan bir oyundan alıp çalışmayan oyunda bu dosyanın yerine yapıştırıp denerdim. Tabii çalışmıyor da olsa eskisinin yedeğini almak iyi olabilir.
Phenyl
Becerikli
Şunu bi kurmayı dener misin?Oyuna giriyorum ilk birkaç karakter çıkıyor sonra hata vermeden çöküyor. Olay Görüntüleyicisi'nde "D3D12Core.dll" ile ilgili bir hata olduğu yazıyor. Oyunu Steam üzerinden 2 kere silip tekrar yükledim ama olmuyor. Ne yapmalıyım?
En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri
Bu makalede, Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme bağlantıları listelenmektedir.
learn.microsoft.com
Kurmuştum bunu, olmuyor.Şunu bi kurmayı dener misin?
![]()
En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri
Bu makalede, Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme bağlantıları listelenmektedir.learn.microsoft.com
Phenyl
Becerikli
Onar diye bir seçenek var, onu dener misiniz? Belki doğru kurulmamıştır.
Xbox 360E
Üstün
İlk önce bunu kurun.
www.techpowerup.com
Ardından DirectX tekrardan kurun hocam.
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Dec 2025 Download
This archive contains the latest version (December 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the i
İlk önce bunu kurun.
![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Dec 2025 Download
This archive contains the latest version (December 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the iwww.techpowerup.com
Hâlâ oluyor maalesef. Ama en azından oyunu başlatabildim. 5dakika sonra çöktü. Şu an tekrar aynı girişte çöküyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-