Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bymfw4

Uzman
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
PC'de Uncharted oynamak istiyorum. Platformlara baktığımda sadece "Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu" var. Uncharted bir seri değil mi? İçinde serinin iki oyunu mu var? Sadece bunu alıp oynamam yetiyor mu, hikaye eksik kalmıyor mu? Bu paketin içindeki oyunlar hangi sırayla oynanmalı?
Uncharted hakkında bir şey bilmiyorum. Fazla önerildiği için bakmak istiyorum.

Çözüm
Sırasıyla;

Uncharted 1
Uncharted 2
Uncharted 3
Uncharted Bir Hırsızın Sonu
Uncharted Kayıp Miras

Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras son zamanlarda indirimlerle birlikte aynı pakette satılıyor.

Hikayeler, her oyun birbiriyle bağlantılı, sırasına göre oynamanızı öneririm. Göndermeler vesaire oluyor.
Sırasıyla;

Uncharted 1
Uncharted 2
Uncharted 3
Uncharted Kayıp Miras

Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras son zamanlarda indirimlerle birlikte aynı pakette satılıyor.

Hikayeler, her oyun birbiriyle bağlantılı, sırasına göre oynamanızı öneririm. Göndermeler vesaire oluyor.

Çözüm
Sırasıyla;

Uncharted 1
Uncharted 2
Uncharted 3
Uncharted Kayıp Miras

Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras son zamanladı indirimlerle birlikte aynı pakette satılıyor.

Hikayeler, her oyun birbiriyle bağlantılı, sırasına göre oynamanızı öneririm.
İşte dediğim gibi 1, 2 ve 3 satılmıyor ki. Nasıl oynayacağım?

İşte dediğim gibi 1, 2 ve 3 satılmıyor ki. Nasıl oynayacağım?
1-2-3 PlayStation platformundan oynanabilir. Bu platformda Nathan Drake Collection ismiyle bulabilirsiniz, paket 3 oyunu içeriyor.

Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras hem PC hem de PS platformlarında oynanabilir.