Adını çokça övgüyle duyduğum serilerden ama herhalde ilk üç oyunu PC'de yok, ondan almak pek mantıklı gelmedi. Diğer oyunlar PC'ye çıkar mı ? Hiç haber veya söylenti var mı ?

2026'da güçlü bir PC alacağım. Bugünün fiyatından almak mı yoksa 2025 Kasım döneminde almak mı avantajlı olur. Malum bazı oyunların fiyatı yıllar geçtikçer çok da düşebiliyor. Enflasyonla yükselebiliyor da.

Bir "şeyin" fiyatında düşüş beklemek Türkiye sınırları içinde artık komedi bile. Geçen sene Stallker 2 dolar bazında 35 iken şu an 43 falan. Dolar bazında bile yükseliyor artık. O yüzden erkenden halletmek artık bana tek seçenek gibi geliyor.

Fiyat düşmesi imkansıza yakın. O oyunu ben Epic Games'te 300 küsür TL'ye almıştım 1 günlük bir indirimdi. Normalde alınan şey eskir ve fiyatı düşer. Bizde öyle olmuyor. 5K'ya aldığım 7600x olmuş 7k. Maalesef. Paranız varsa alın pişman olmazsınız.

Örneğin küresel çapta 7900XTX Powercolor Hellhound'da ciddi indirim var newegg gibi alışveriş sitelerinde ama TR'de tık yok indirim namına.