mr.esat
Üstün
Aramızda birkaç ay var kanka, seneye üniye gideceğim.Sen büyüyene kadar PS 9 falan çıkar herhalde.
Bana ait bir fikir.
Aramızda birkaç ay var kanka, seneye üniye gideceğim.Sen büyüyene kadar PS 9 falan çıkar herhalde.
Bana ait bir fikir.
Kanka büyüyünce dedin herhangi bir yıl aralığıda vermedin ben 30 sene de diyebilirdim(şaka bir yana yazdığın cümleyi yanlış anlamışım kusura bakma kardeşim)Aramızda birkaç ay var kanka, seneye üniye gideceğim.
Çok eski oldukları için PC'ye getirmek istemediklerini düşünüyorum. Eğer PC'ye getirmek isterlerse olduğu gibi portlayamayacaklar, çünkü görsellik açısından çok eleştiri alır oyun, günümüz standartlarında grafiksel bir derinlik sunmayacağı için.
3 oyunu birden de remaster etmeye üşeniyorlar sanırım, bu yüzden de böyle bir projeleri yok bence. Uncharted 4 ve the Lost Legacy'yi getirmelerinin sebebi de her 2 oyunun da halihazırda zaten grafiksel derinlik açısından günümüzde halen kabul görür seviyede olması diye düşünüyorum.
PS'in köşebaşı serilerinden. Benim için seride şaheser olan tek oyun ikinci oyun. Hem hikaye hem de oynanış o kadar pürüzsüz ve güzeldi ki 4 bile onu geçemedi ki o da güzeldir.