Çok eski oldukları için PC'ye getirmek istemediklerini düşünüyorum. Eğer PC'ye getirmek isterlerse olduğu gibi portlayamayacaklar, çünkü görsellik açısından çok eleştiri alır oyun, günümüz standartlarında grafiksel bir derinlik sunmayacağı için.

3 oyunu birden de remaster etmeye üşeniyorlar sanırım, bu yüzden de böyle bir projeleri yok bence. Uncharted 4 ve the Lost Legacy'yi getirmelerinin sebebi de her 2 oyunun da halihazırda zaten grafiksel derinlik açısından günümüzde halen kabul görür seviyede olması diye düşünüyorum.

Yakın zamanda yeni bir Uncharted oyunu ya da 1-2-3 remake görebiliriz. Sony'nin bu seriyi öldüreceğini hiç zannetmiyorum Uncharted 4 20 milyon kadar sattı TLOU part 2 bile o kadar satmadı. Sony gibi paragöz şirketler tutan markaları bir şekilde devam ettirirler.

İlk oyunu beğenemedim özellikle oyununun son kısımlarına doğru olan yaratıklarla mücadele ettiğimiz kısmı. Uncharted 2 benim için serinin en iyi oyunu, ancak 3.oyunu da 1.oyun gibi sevemedim. Uncharted 4'e başlayacağım finallerimden sonra bakalım o nasıl geçecek. Bu arada incelemeniz çok güzel olmuş elinize sağlık.

PS'in köşebaşı serilerinden. Benim için seride şaheser olan tek oyun ikinci oyun. Hem hikaye hem de oynanış o kadar pürüzsüz ve güzeldi ki 4 bile onu geçemedi ki o da güzeldir.

PS'in köşebaşı serilerinden. Benim için seride şaheser olan tek oyun ikinci oyun. Hem hikaye hem de oynanış o kadar pürüzsüz ve güzeldi ki 4 bile onu geçemedi ki o da güzeldir.

4. oyunda hikaye bence daha önplandaydı ilk 3 oyunda hikaye anlatımına çok önem verilmiyordu. 4 oyunu neil ve bruce yapınca Last of Us benzeri bir Uncharted oyunu oldu. 2. oyundaki savaş temposu 4. oyunda yoktu keşfetmeye odaklıydı 4. oyun hikaye anlatımı dışında 2. oyun gerçekten çok iyi oyundur.