Exinie Başarılı İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 63 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 54 28 Mart 2024 #11 tereyagburak dedi: Bunu ben de biliyorum. Ama son kullanıcı bununla neden uğraşsın. [Eklenti yüklenme konusu] Eki Görüntüle 30054 Bütün eklentilerde aynı. Google olayını henüz denemedim. Az sonra bakacağım. Evet, Google çalışıyor ama son kullanıcı neden bununla uğraşsın? Genişletmek için tıkla... Attığım linkte ki eklentiyi elle kurduktan sonra tüm eklentilerin ekleme butonu aktif oluyor. Zaten son kullanıcıya yönelik bir tarayıcı değil. Kullanan kitle de son kullanıcı değil.
tereyagburak dedi: Bunu ben de biliyorum. Ama son kullanıcı bununla neden uğraşsın. [Eklenti yüklenme konusu] Eki Görüntüle 30054 Bütün eklentilerde aynı. Google olayını henüz denemedim. Az sonra bakacağım. Evet, Google çalışıyor ama son kullanıcı neden bununla uğraşsın? Genişletmek için tıkla... Attığım linkte ki eklentiyi elle kurduktan sonra tüm eklentilerin ekleme butonu aktif oluyor. Zaten son kullanıcıya yönelik bir tarayıcı değil. Kullanan kitle de son kullanıcı değil.
tereyagburak Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 407 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 317 28 Mart 2024 #12 Exinie dedi: Attığım linkte ki eklentiyi elle kurduktan sonra tüm eklentilerin ekleme butonu aktif oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunlar, aynı hatalar.
Exinie dedi: Attığım linkte ki eklentiyi elle kurduktan sonra tüm eklentilerin ekleme butonu aktif oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunlar, aynı hatalar.
KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 28 Mart 2024 #13 Exinie dedi: Bahsettiğiniz durumu ungoogled Chromium'da aşağıdaki ayarın varsayılan olarak kapalı geldiğinden dolayı yaşıyorsunuz. Eki Görüntüle 30044 GitHub - NeverDecaf/chromium-web-store: Allows adding extensions from chrome web store on ungoogled-chromium. Also adds semi-automatic extension updating. Allows adding extensions from chrome web store on ungoogled-chromium. Also adds semi-automatic extension updating. - NeverDecaf/chromium-web-store github.com Google Search Engine · ungoogled-software ungoogled-chromium · Discussion #1488 This may be 'crazy' but I need google as my search engine plus autosuggestions aren't working properly github.com GitHub - henrypp/chrlauncher: Small and very fast portable launcher and updater for Chromium. Small and very fast portable launcher and updater for Chromium. - henrypp/chrlauncher github.com Veya winget upgrade -e eloston.ungoogled-chromium Genişletmek için tıkla... Hocam uyarı yemiştim önerir misiniz tarayıcıyı yoksa Brave mi indireyim?
Exinie dedi: Bahsettiğiniz durumu ungoogled Chromium'da aşağıdaki ayarın varsayılan olarak kapalı geldiğinden dolayı yaşıyorsunuz. Eki Görüntüle 30044 GitHub - NeverDecaf/chromium-web-store: Allows adding extensions from chrome web store on ungoogled-chromium. Also adds semi-automatic extension updating. Allows adding extensions from chrome web store on ungoogled-chromium. Also adds semi-automatic extension updating. - NeverDecaf/chromium-web-store github.com Google Search Engine · ungoogled-software ungoogled-chromium · Discussion #1488 This may be 'crazy' but I need google as my search engine plus autosuggestions aren't working properly github.com GitHub - henrypp/chrlauncher: Small and very fast portable launcher and updater for Chromium. Small and very fast portable launcher and updater for Chromium. - henrypp/chrlauncher github.com Veya winget upgrade -e eloston.ungoogled-chromium Genişletmek için tıkla... Hocam uyarı yemiştim önerir misiniz tarayıcıyı yoksa Brave mi indireyim?
tereyagburak Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 407 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 317 28 Mart 2024 #14 Requiemm dedi: Hocam uyarı yemiştim önerir misiniz tarayıcıyı yoksa Brave mi indireyim? Genişletmek için tıkla... Bence Brave indirebilirsiniz. Firefox daha güzel bir seçim tabii.
Requiemm dedi: Hocam uyarı yemiştim önerir misiniz tarayıcıyı yoksa Brave mi indireyim? Genişletmek için tıkla... Bence Brave indirebilirsiniz. Firefox daha güzel bir seçim tabii.
Exinie Başarılı İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 63 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 54 28 Mart 2024 #15 tereyagburak dedi: Aynı sorunlar, aynı hatalar. Genişletmek için tıkla... Eklenti ayarlarından "Dosya URL'lerine erişime izin ver" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
tereyagburak dedi: Aynı sorunlar, aynı hatalar. Genişletmek için tıkla... Eklenti ayarlarından "Dosya URL'lerine erişime izin ver" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 28 Mart 2024 #16 Brave kullan. En iyi tarayıcı.
tereyagburak Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 407 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 317 28 Mart 2024 #17 Exinie dedi: Eklenti ayarlarından "Dosya URL'lerine erişime izin ver" seçeneğinin açık olduğundan emin olun. Eki Görüntüle 30060 Genişletmek için tıkla... Demek ki yeni sürümde gelmiş bu özellik. Bu arada olmadı hocam.
Exinie dedi: Eklenti ayarlarından "Dosya URL'lerine erişime izin ver" seçeneğinin açık olduğundan emin olun. Eki Görüntüle 30060 Genişletmek için tıkla... Demek ki yeni sürümde gelmiş bu özellik. Bu arada olmadı hocam.
KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 28 Mart 2024 #18 tereyagburak dedi: Demek ki yeni sürümde gelmiş bu özellik. Bu arada olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin rehberi bir konuda önermiştim hocam sizin rehberinizi görüp kurma fikri geldi.
tereyagburak dedi: Demek ki yeni sürümde gelmiş bu özellik. Bu arada olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin rehberi bir konuda önermiştim hocam sizin rehberinizi görüp kurma fikri geldi.
tereyagburak Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 407 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 317 28 Mart 2024 #19 Requiemm dedi: Hocam sizin rehberi bir konuda önermiştim hocam sizin rehberinizi görüp kurma fikri geldi. Genişletmek için tıkla... Rehber benim değil hocam.
Requiemm dedi: Hocam sizin rehberi bir konuda önermiştim hocam sizin rehberinizi görüp kurma fikri geldi. Genişletmek için tıkla... Rehber benim değil hocam.
KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 28 Mart 2024 #20 tereyagburak dedi: Rehber benim değil hocam. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış anladım. tereyagburak dedi: Rehber benim değil hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ungoogle chromeium la Brave'i indirdim deneyeceğim ona göre.
tereyagburak dedi: Rehber benim değil hocam. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış anladım. tereyagburak dedi: Rehber benim değil hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ungoogle chromeium la Brave'i indirdim deneyeceğim ona göre.