Unieuro veya Mediaworld'den mouse önerisi

SF26

Üstün
Abim martta Türkiye'ye birkaç günlüğüne dönecek, dönüşte mouse alabileceğini iletince biraz mouse araştırmasına girdim. Total bütçemiz 60 Euro lâkin eğer benim üstüne koymama izin verirse 90 Euro olacak bütçe. Relaxed claw tutuyorum, Rival 3'e yakın shape kullanan fareler tercihim. Bulabildiğim 'ortalama üstü' modeller ise G PRO 2 Lightspeed ve ROG Keris Wireless Aimpoint. Çok fazla model olmamasından ötürü ararken zorlanıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan söylemek varken mağazalardan yüksek fiyata ürün almanın manasını göremiyorum. Özellikle vizesi devam ediyorsa Amazon'dan Tax-Free alabilir. Bence Amazon'a yönelin.

Amazon'dan söylemek varken mağazalardan yüksek fiyata ürün almanın manasını göremiyorum. Özellikle vizesi devam ediyorsa Amazon'dan Tax-Free alabilir. Bence Amazon'a yönelin.
Kargolarla alakalı sorun çıktığı için oraya bakamıyorum hocam, ayrıca orada da fiyatlar çok sıkıntılı.

@Toby Fox @michaelscofield

Kargolarla alakalı sorun çıktığı için oraya bakamıyorum hocam, ayrıca orada da fiyatlar çok sıkıntılı.

Eve teslimatta sorun çıksa teslim noktalarına teslim edilebiliyor. Nasıl bir sorun çıkacak ki? Örneğin ben geçen hafta Amazon'da Logitech signature M650 l fareyi €15 gibi bir fiyata aldım. Güncel fiyatı €30, TR'de ise ₺1.500 seviyesinde. Unieuro falan cidden pahalı ve çok kısıtlı ürüne sahipler.

Şöyle söyliyim, 3.5 aydır bir tane kart gelmemiş eve.

Valla hocam orası onun bildiği iş, ben yorum yapamam o işe biliyo'sunuz.
Bana model önerin linkle beraber, eleyeceğiz ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…