SF26

Üstün
Abim martta Türkiye'ye birkaç günlüğüne dönecek, dönüşte mouse alabileceğini iletince biraz mouse araştırmasına girdim. Total bütçemiz 60 Euro lâkin eğer benim üstüne koymama izin verirse 90 Euro olacak bütçe. Relaxed claw tutuyorum, Rival 3'e yakın shape kullanan fareler tercihim. Bulabildiğim 'ortalama üstü' modeller ise G PRO 2 Lightspeed ve ROG Keris Wireless Aimpoint. Çok fazla model olmamasından ötürü ararken zorlanıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargolarla alakalı sorun çıktığı için oraya bakamıyorum hocam, ayrıca orada da fiyatlar çok sıkıntılı.

Eve teslimatta sorun çıksa teslim noktalarına teslim edilebiliyor. Nasıl bir sorun çıkacak ki? Örneğin ben geçen hafta Amazon'da Logitech signature M650 l fareyi €15 gibi bir fiyata aldım. Güncel fiyatı €30, TR'de ise ₺1.500 seviyesinde. Unieuro falan cidden pahalı ve çok kısıtlı ürüne sahipler.

Eve teslimatta sorun çıksa teslim noktalarına teslim edilebiliyor. Nasıl bir sorun çıkacak ki? Örneğin ben geçen hafta Amazon'da Logitech signature M650 l fareyi €15 gibi bir fiyata aldım. Güncel fiyatı €30, TR'de ise ₺1.500 seviyesinde. Unieuro falan cidden pahalı ve çok kısıtlı ürüne sahipler.
Şöyle söyliyim, 3.5 aydır bir tane kart gelmemiş eve.

Şöyle söyleyeyim, 3.5 aydır bir tane kart gelmemiş eve.

Dediğim gibi Amazon hatta çoğu sitede teslim noktalarına örneğin mahallenizdeki tabaccherialara teslim ediyorlar ve orada 1 hafta kalıyor. Gidip oradan alabiliyorsunuz ben bugüne kadar 1(bir) kere bile sıkıntı yaşamadım.

Dediğim gibi Amazon hatta çoğu sitede teslim noktalarına örneğin mahallenizdeki tabaccherialara teslim ediyorlar ve orada 1 hafta kalıyor. Gidip oradan alabiliyorsunuz ben bugüne kadar 1(bir) kere bile sıkıntı yaşamadım.
Valla hocam orası onun bildiği iş, ben yorum yapamam o işe biliyo'sunuz.
Bana model önerin linkle beraber, eleyeceğiz ona göre.