U Unlishimaide Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Beğeniler 719 Yer Başkent 18 Ağustos 2026 #1 Yerleştiğim okul puanı 275,4, istediğim okul puanları 271,4 ve 266,5 olan elektronik bölümü, bana gelen ise elektrik. Puanlar daha küsuratlı ama yazmadım. Dersler başlamadan yatay geçiş oluyor mu?
Yerleştiğim okul puanı 275,4, istediğim okul puanları 271,4 ve 266,5 olan elektronik bölümü, bana gelen ise elektrik. Puanlar daha küsuratlı ama yazmadım. Dersler başlamadan yatay geçiş oluyor mu?
Çözüm Emir 18 Ağustos 2026 Değil. MYP ve Ek 1 maddesi gereğince yatay geçiş yapılabilir. MYP'de genelde Bahar Dönemi başlamadan ve Güz Dönemi başlamadan önce açılır. Güz Dönemi öncesi MYP başvuruları biteli çok oldu. En erken ocak-şubat ayını beklemeniz gerekecek.
Değil. MYP ve Ek 1 maddesi gereğince yatay geçiş yapılabilir. MYP'de genelde Bahar Dönemi başlamadan ve Güz Dönemi başlamadan önce açılır. Güz Dönemi öncesi MYP başvuruları biteli çok oldu. En erken ocak-şubat ayını beklemeniz gerekecek.
Emir Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 10 Çözümler 90 Beğeniler 4.313 18 Ağustos 2026 #2 Değil. MYP ve Ek 1 maddesi gereğince yatay geçiş yapılabilir. MYP'de genelde Bahar Dönemi başlamadan ve Güz Dönemi başlamadan önce açılır. Güz Dönemi öncesi MYP başvuruları biteli çok oldu. En erken ocak-şubat ayını beklemeniz gerekecek. Artı 0 Eksi Çözüm
Değil. MYP ve Ek 1 maddesi gereğince yatay geçiş yapılabilir. MYP'de genelde Bahar Dönemi başlamadan ve Güz Dönemi başlamadan önce açılır. Güz Dönemi öncesi MYP başvuruları biteli çok oldu. En erken ocak-şubat ayını beklemeniz gerekecek.