Üniversite hayatı için tavsiyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 265
Hocam ben de bu sene kazandım. Ne tarz kulüpler oluyor üniversitede? Ben öğretmenlik kazandım da çizime de ilgiliyim. Çizimle ilgili kulüpler oluyor mu?

Hocam ben de bu sene kazandım. Ne tarz kulüpler oluyor üniversitede? Ben öğretmenlik kazandım da çizime de ilgiliyim. Çizimle ilgili kulüpler oluyor mu?

Hocam, genelde üniversiteye göre değişiyor ama çoğu yerde farklı alanlarda öğrenci toplulukları oluyor. Çizimle ilgili de Resim, Güzel Sanatlar, Tasarım gibi topluluklar olabiliyor; bazı üniversitelerde direkt çizim üzerine etkinlikler ve atölyeler de düzenleniyor. En garantisi, üniversitenin kendi sitesinden öğrenci toplulukları kısmına bakmak. Bir de okulun ilk haftalarında genelde toplulukların stantları kuruluyor, orada hepsini görüp ilgini çekenlere direkt katılabilirsin. Çizime ilgin varsa kesinlikle bir bak derim; bölümünle alakalı olması da şart değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…