Bütçe
50.000 TL

yidobey

Çalışkan
Merhaba, üniversite için laptop bakıyordum. 45–50 k bandında, normalde HP Victus veya Lenovo LOQ serilerinden birini alacaktım ama biraz araştırdıktan sonra ikisinin de kronik sorunları olduğunu fark ettim.

Hurda bir laptopdan geçeceğim için her türlü ikisi de beni memnun edecektir; ama yine de bilen birilerinden tavsiye almak daha doğru olur.

Kritik soru: Oyun oynayacak mısın yoksa oynamayacak/ bazı düşük sistem gereksinimli oyunlar mı oynayacaksın?

Eğer oynayacaksan gaming laptop bak, eğer oynamayacaksan da yeni OLED Laptop'lara veya Macbook M4'lere bak.

Ekran görüntüsü 2025-10-11 160427.webp

Kritik soru: Oyun oynayacak mısın yoksa oynamayacak/ bazı düşük sistem gereksinimli oyunlar mı oynayacaksın?

Eğer oynayacaksan gaming laptop bak, eğer oynamayacaksan da yeni OLED Laptop'lara veya MacBook M4'lere bak.

Evet oyun oynayacağım.

Hocam Intel Lenovo LOQ laptoplarda insanlar anakart yanma sorununu sıkça dile getirmiş bu kumarı oyanamaya değer mi?

Hocam Intel Lenovo LOQ laptoplarda insanlar anakart yanma sorununu sıkça dile getirmiş bu kumarı oyanamaya değer mi?
Bence değmez. Geçmişte de düzelttik dediler daha da fazla sorun çıktı. Gördüğüm en yalancı firma olabilir.

Al geç.