Bütçe
30.000

Mehmet Furkan

Başarılı
Merhaba. İzmir'de yaşıyorum, Manisa'ya üniversiteye gideceğim ama kendi evimde yaşamaya devam edeceğim. Üniversite için evdeki masaüstü bilgisayarı satıp laptop almayı düşünüyorum. Belirlediğim bütçeyi de çok aşmayacak şekilde en az 4060 ekran kartlı 1TB hafıza ve 16GB RAMlaptop önerebilir misiniz? Ayrıca çıktığı zaman GTA 6'yı da oynayabilmem gerekiyor yani ileriye dönük bir öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bütçeyi aşarsanız istediğiniz kriterlere uyuyor.

Aşamazsanız buna çikmaya çalışın.

O da olmazsa son önerim budur.

Hayırlı olsun şimdiden.

Son düzenleme:
Kendi evinizde yaşayacaksanız niye laptopa dönüyorsunuz ki ? Yani bilgisayarınızın kalitesini ve bütçenizi bilmiyorum ama aile evinde yaşayacaksanız 10.000₺ civarına alacağınız bir laptop okul için bütün işlerinizde yeterli olur zaten çok spesifik bölümler dışında laptoptan powerpoint açmaktan komplike işler yapmayacaksınız.

Merhaba. İzmir'de yaşıyorum, Manisa'ya üniversiteye gideceğim ama kendi evimde yaşamaya devam edeceğim. Üniversite için evdeki masaüstü bilgisayarı satıp laptop almayı düşünüyorum. Belirlediğim bütçeyi de çok aşmayacak şekilde en az 4060 ekran kartlı 1TB hafıza ve 16GB RAM'li laptop önerebilir misiniz? Ayrıca çıktığı zaman GTA 6'yı da oynayabilmem gerekiyor yani ileriye dönük bir öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Evdeki bilgisayarınız iyiyse ve okuduğunuz bölüm, okul içinde ağır iş yapmanızı gerektirmiyorsa @Blackraven 'ın dediği gibi standart bi ultrabook alın geçin.

Kendi evinizde yaşayacaksanız niye laptopa dönüyorsunuz ki? Yani bilgisayarınızın kalitesini ve bütçenizi bilmiyorum ama aile evinde yaşayacaksanız 10.₺000 civarına alacağınız bir laptop okul için bütün işlerinizde yeterli olur zaten çok spesifik bölümler dışında laptoptan PowerPoint açmaktan komplike işler yapmayacaksınız.

Bunu da düşündüm evde RX 6500XT ve Ryzen 5500 işlemci var. Bölüm makine mühendisliği olacak. Sizce laptopa geçmeli miyim?

Evdeki bilgisayarınız iyiyse ve okuduğunuz bölüm, okul içinde ağır iş yapmanızı gerektirmiyorsa @Blackraven 'ın dediği gibi standart bi ultrabook alın geçin.
Makine mühendisliği bölümüm. Siz ve @Blackraven arkadaşın dediği gibi yapıp belki ikinci el bir laptop alabilirim. Sizin düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
Bunu da düşündüm evde RX 6500XT ve Ryzen 5500 işlemci var. Bölüm makine mühendisliği olacak. Sizce laptopa geçmeli miyim?

Makine mühendisliği bölümüm. Siz ve @Blackraven arkadaşın dediği gibi yapıp belki ikinci el bir laptop alabilirim. Sizin düşünceniz nedir?
Derste SolidWorks falan kullanacaksanız ve okul PCleri yerine kişisel cihazınızı tercih ederseniz adam gibi bir laptop işe yarayabilir fakat ders programınızı bilmiyorum.