Amazon siparişi iki defa iptal etti. :) Hem de iptal ettiğini teslimatın olacağı gün öğreniyoruz mail falan da gelmedi.

Almıyorum Amazon'dan falan bir şey, yeniden önerilerinizi bekliyorum. Bütçe konusunda bu sefer elinizi korkak alıştırmayınız (100K TL de vermem tabii). Mağazalara gidip elden alma fikri de var (MediaMarkt gibi) ama oralardaki fiyatlar da modele göre fahiş görünüyor. Monster'ın modellerine bakmıştım gidip mağazadan alırsam diye ama orda da sannımca değmeyecek fiyat farkları var.

Amazon siparişi iki defa iptal etti. :) Hem de iptal ettiğini teslimatın olacağı gün öğreniyoruz mail falan da gelmedi.

Almıyorum Amazon'dan falan bir şey, yeniden önerilerinizi bekliyorum. Bütçe konusunda bu sefer elinizi korkak alıştırmayınız (100K TL de vermem tabii). Mağazalara gidip elden alma fikri de var (MediaMarkt gibi) ama oralardaki fiyatlar da modele göre fahiş görünüyor. Monster'ın modellerine bakmıştım gidip mağazadan alırsam diye ama orda da sannımca değmeyecek fiyat farkları var.
Ne yaptınız hocam?

Neden iptal olduğu belli mi? ödemeyi alıp da iptal etti değil mi ?

Neden iptal olduğu belli mi? Ödemeyi alıp da iptal etti değil mi?
Hayır, nedenini anlamadık.

Banka kaynaklı olduğunu tahmin ediyoruz, çünkü karttan para da çekilmedi.

ASUS TUF A15 aldık, ha orada da HepsiBurada sağ olsun F15'i yolladı değişim talebinde bulunduk. Satıcının eline ulaştı talebin onaylanmasını bekliyoruz. Normalde geçen cumartesi laptop elime geçmişti ama kutuda F15 yazdığını görünce en az 1 hafta daha bana bir laptopun nasip olmadığını anladım.

Öneri yapacaksanız başka öneri istemediğimi söyleyeyim, gerçekten 1-2 haftadır burnumdan geldi ve yeniden bir arayışa girmek istemiyorum.

Hayır, nedenini anlamadık.

Banka kaynaklı olduğunu tahmin ediyoruz, çünkü karttan para da çekilmedi.
Sorun muhtemelen banka kaynaklı gibi duruyor. Aynı modeli amazondan satın aldığımda bana da böyle bir şey oldu banka ile irtibata geçip hallettik. Hatta kampanyayı kaçırmıştım 1-2 hafta sonra kampanya ile bir tık üstüne satın aldım. İlk satın alma durumunda banka ile irtibata geçince amazonun güvenilir olmayan bir site olarak gözüktüğünü bu yüzdende yüksek alımlarda bankanın otomatik red verdiğini söylediler. Baya absürt bakınca. Şu anda da LOQ'tan yazıyorum yaklaşık 3-4 hafta oldu elime geçeli.