Bütçe
1.000-2.000 TL
İçini sıcak suyla doldurup çantaya atarak okulda, sınıfta vb. yerlerde kullanmak için termos önerisi istiyorum. Termos markalarını ve boyutlarını pek bilmem, 1-1.5L bir şey işimi görür herhalde.

Maksimum 1.000 TL vermek istiyorum ama piyasayı bilmiyorum, duruma göre değişir ama 2.000 TL'den fazla vermeyi de tercih etmiyorum.

Normalde o aralıklarda Stanley markasının vardı güzel üründü de fiyatı çok uçmuş. Şunlara bir bakabilirsiniz:
Amazon'daki 1.5lt olduğunu belirtimiş diğerleri 1 LT'nin altında.

Termos deyince benim aklıma stanley geliyor genellikle. 1000-200 arasında 1.4 litre veya 1.9 litre modelleri var gördüğüm kadarıyla. Kapağı mekanizmalı aç kapatlı ürünleri pek önermem stanley almayacaksanız bile. Dümdüz kapaklı ürünleri tercih etmeniz avantaj size. Ne kadar çok hareketli ve su geçiren parça varsa sıkıntı olma ihtimali bence giderek artar. Ürünün Akakçe sayfası bu şekilde. Daha pahalı bile olsa Amazon'dan almanız faydanıza olur.

1.4 ve üstü termoslar düşündüğümden büyük ve kabaymış, alma amacım okula giderken çantaya sıcak su koyup canım çekerse kahve falan içmekti.

O yüzden pek ısınamadım 1.4 üstüne, ilk mesajda atılan Decathlon'un 0.7'liği ideal geldi gözüme.