Üniversite öğrencisi KYK yurdunda ölü bulundu

1151

Uzman
Makaleler
5
Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde KYK yurdunda kalan Doğan Karadoğan (21) odasının tuvaletinde ölü bulundu. Epilepsi hastası olduğu öğrenilen Karadoğan’ın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazık gençlerimize. Epilepsi hastası olduğu söylemişler. Kriz sonucu olduysa da kötü, intihar vs. gibi bir durum varsa da.
Öyle hale geldik ki ölü bulundu diye haber yapılınca eceliyle ölebileceğini düşünemez olduk. Normal bir şey kalmadı ülkede.

KYK'da silahla arkadaşını vuran var. Benim bir dönem kaldığım yurtta çocuk intihar etti. Bir ara da KYK'da bir kişinin yüzüne ütü basılmıştı. Bunca haberden sonra ister istemez insanın aklına geliyor.

Maalesef... Söylediğiniz şekilde ölümler daha olası ve normal gelir oldu artık.

Allah rahmet eylesin, huzurlar içinde uyusun. Allah'ım günahlarını affetsin.

Bir ara da KYK'da bir kişinin yüzüne ütü basılmıştı.

Eğer aklıma gelen olaysa o haber yalan çıktı, haberiniz olsun. Yanlış hatırlamıyorsam bıçakla yaralama vardı fakat yaralanan kişi tacizcinin biriydi diye hatırlıyorum.

Eğer aklıma gelen olaysa o haber yalan çıktı, haberiniz olsun. Yanlış hatırlamıyorsam bıçakla yaralama vardı fakat yaralanan kişi tacizcinin biriydi diye hatırlıyorum.
Çift taraflı iki rezil insanmış onlar. Ütü basma olayı da "yüzüne tutma" şeklinde gerçekleşmiş, basılmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…