sirius

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
8
Tüm detaylar ve koşullar için başvurmadan önce ilgili kampanya sayfasını kontrol ediniz. https://www.teb.com.tr/universiteb/nedir/

Öncelikle e-Devlet'te oturumunuzu açın. Ardından Yükseköğretim Kurulu - Öğrenci Belgesi Sorgulama sayfasından öğrenci belgenizi sorgulayın.

• Sorgulama işlemini tamamladıktan sonra sağ üstteki "E-Posta Gönder" butonuna tıklayın.
1768914513011.webp

• Uyarıyı iyice okuduktan, anladıktan ve kendinize güvendikten sonra "Devam Et" butonuna tıklayın.
1768914556328.webp

1768914610851.webp

Son ekranda onayı yaptığınızda başvurunuz alınmış olacaktır. Başvurunuzun sonucu SMS ile iletilecektir. Kampanya avantajları:

Uzun zaman sonra bankalar arasında en iyi kampanyaları KuveyTürk yaptı öğrenciler adına. Teb için çok özel bir kampanya göremedim, biraz daha iyileştirselermiş iyi olur muş. Yapmak için yapmışlar.

Uzun zaman sonra bankalar arasında en iyi kampanyaları KuveyTürk yaptı öğrenciler adına. Teb için çok özel bir kampanya göremedim, biraz daha iyileştirselermiş iyi olur muş. Yapmak için yapmışlar.
En basitinden yaptığı dijital platformlarda %50 kampanyası için bile son ekstrenin 25.000 TL olması kuralu koymuş. Dümdüz saçmalık.