Üniversite'de gelmedigimiz haftanın yoklama kağıdına imza atmak sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7796
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 344
  • Etiketler Etiketler
    imza

7796

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Bugün maalesef derse gidemeyecegim, çünkü yetişemedim. Bu yüzden gelecek hafta bu haftaya imza atmayı düşünüyorum. Bir şey olur mu? Başıma bir şey gelir mi? Çünkü 4 hafta derse gitmezsem kalma riskim var, o yüzden sıkıntı benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşım böyle soruşturma yemişti. Sonra olaylar büyüyünce okuldan attılar. Bilgin olsun. Ayrıca kanunen de suç sayılıyor. Resmi belgede sahteciliğe giriyor.

Bu mevzu tamamen hocasına bağlı kimisi çok takıktır kimisi umursamaz bile. Hocayı tanıyıp ona göre yapmak daha mantıklı olur. Bugüne kadar hiç denemedim. Hep sınırlarda gezdim ama 4 devamsızlığı fulledim.

Arkadaşın da dediği gibi hocanız eğer devamsızlıklara çok dikkat ediyorsa büyük ihtimalle not almıştır çoktan. Şunu unutmayın, sizin ilk üniversite öğreniminiz olabilir ama o hoca belki binlerce öğrenci yetiştirdi dolayısıyla sizin daha sonra imza atmaya kalkışabileceğinizi çoktan tahmin etmiştir bile. Ayrıca geç kalsanız bile gitmeye çalışın, çoğu hocalar imzaları en son çıkmadan önce alıyor. Ya da geç kaldığınız için özür dileyip imza atıp atamayacağınızı sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…