shiedae3

Başarılı
Yapay zeka ve veri mühendisliği okumayı düşünüyorum. Yakın zamanda bilgisayar alacağım ama laptop mu, kasa mı bilemiyorum. Üniversitede laptop gerekecek mi?

Samsung Tab S9 tabletim var, okul ortamında bu yeterli olursa pahalı laptop almak yerine daha iyi bir kasa almak istiyorum.

Üniversitede kasa falan kullanılmaz, iyi bir laptopa ihtiyacın var. O alanda MacBook da işini görürdü. Oyun bilgisayarlarını taşımak çok zor oluyor, MacBook yanlarında tüy gibi hafif kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ana sistemi güzel bir bilgisayar alıp ona destek olarak da basit bir iş laptopu alabilirsiniz. Zaten üst düzey dediğimiz laptoplar aşırı masraflı oluyor onun yerine hibrit bir kullanım daha mantıklı.

Yapay zeka ve veri mühendisliği okumayı düşünüyorum. Yakın zamanda bilgisayar alacağım ama laptop mu, kasa mı bilemiyorum. Üniversitede laptop gerekecek mi?

Samsung Tab S9 tabletim var, okul ortamında bu yeterli olursa pahalı laptop almak yerine daha iyi bir kasa almak istiyorum.
Bence de hibrit kullanım mantıklı.

Gerekir. Büyük veri analistliği okuyorum ve gerekiyor. Kodları yazman ve çalıştırman, veri setleri ile oynama yapman için lazım, kısacası meslek için hep lazım olacak. Tablette yapamazsın. Ben gaming laptop kullanıyorum ama düz bir laptopta işini görür.

Üniversitede kasa falan kullanılmaz, iyi bir laptopa ihtiyacın var. O alanda MacBook da işini görürdü. Oyun bilgisayarlarını taşımak çok zor oluyor, MacBook yanlarında tüy gibi hafif kalıyor.

Güzel ince bir oyuncu notebook alır yanina 100W vs ince adaptör sorun kalmaz. Tuğla gibi MSI titan tasimazsa sorun olacağını sanmam. 16 inç taşınır 17 ve üstü ağır kaçıyor. Adaptör tasimazsa laptoplar gerekli ayarlar ile 2-4 saat şarjı gider. Öğrenci adam oyunda oynar Mac almak saçma olur bence.