Performanslı bir laptopta ihtiyacım olmayacaksa okulda ne yapacağım laptopla hocam? Tabletle yapamaz mıyım istedikleri mi?
Hibrit kullanım yaparsınız. İşinizi gördüğü yerde tableti kullanırsınız. Diğer kısımlar içinde iyi bir ofis Laptop'u alsanız yeterli. Kalan bütçe kasaya kalır.

Yapay zeka ve veri mühendisliği okumayı düşünüyorum. Yakın zamanda bilgisayar alacağım ama laptop mu, kasa mı bilemiyorum. Üniversitede laptop gerekecek mi?

Samsung Tab S9 tabletim var, okul ortamında bu yeterli olursa pahalı laptop almak yerine daha iyi bir kasa almak istiyorum.

Bence GameGaraj al geç. Laptoplar genelde 2.2 veya 2.3 kilo en iyisi bile. R9t olanlar. Adaptoru de 250W 500 gr. Taşıması kolay olur. Yanina 65W adaptör alsan gene ofis işleri için laptopu idare eder. Mayıs'ta 3 fanlilar çıkacak.
Şu an için 1 model var 3fan. Normal 2 fan olanla 5 bin fark var. Mayıs'ta yenileri gelince al bence.
Lansman indirimi olur hem.

Bütçem 70k olduğu için hibrit seçeneği mümkün olmaz laptop alırsam aklımda X7t 5070 var.
Kasa alırsam da 5060 Ti 16 GB bir sistem toplayacaktım ama laptop şart sanırım.

Hocam üniversite de kasa çok sıkıntı olur en iyisi adamakıllı bir laptop almak. Oyun oynayacaksan direkt gaming PC al. Oynamayacaksan direkt MacBook yapıştır taşıması daha kolay hafif