Hukuksal olarak net bir bilgim yok ama bana çok saçma geldi. İster telefona bakarsın, istersen dersten bile çıkabiliyorsun hiçbir problem olmuyor normalde.
Yok böyle bir şey. Uygula buyur de bakmaya devam et. Güç zehirlenmesi yaşıyorlar gereksiz ego bunların hepsi. Saygını bozmadığın ve insanların haklarını ihlal etmediğin sürece istediğini yapabilirsin.
Yani bizim dönemde (2021-2023) en fazla hoca dersten atıyordu. Bu biraz abartı gibi. Disiplin suçu olması için ifşa veya daha kötü bir şey olması gerekmez mi? (Rızasız kayıt falan gibisinden)
Yok böyle bir şey. Uygula buyur de bakmaya devam et. Güç zehirlenmesi yaşıyorlar gereksiz ego bunların hepsi. Saygını bozmadığın ve insanların haklarını ihlal etmediğin sürece istediğini yapabilirsin.
Amcası oranın kıdemli profesörü ya da dekanı falandır. Alayının nereden geldiği belli de şimdi ağzımızı açmayalım. Boş yere ceza yemeye gerek yok. İsmi lazım değil bir üniversitede 27 tane akraba olan öğretim görevlisi çıkmıştı. Utanmasalar sülaleyi sokacaklar.
Amcası oranın kıdemli profesörü ya da dekanı falandır. Alayının nereden geldiği belli de şimdi ağzımızı açmayalım. Boş yere ceza yemeye gerek yok. İsmi lazım değil bir üniversitede 27 tane akraba olan öğretim görevlisi çıkmıştı. Utanmasalar sülaleyi sokacaklar.
Kendini akıllı sanıyolar ama tek saygı görmeyen ve bir hiç gibi davranılan kendileri. İnsanda biraz karakter olur yediremez böyle şeyleri ama ne arar böylesinde öyle şeyler. Zavallılar başka bir şey değil.