İstanbul'un Beykoz ilçesinde 86 yaşındaki ünlü mimar Turgut Toydemir, trafikte görev saati dışında olan polis memuru S.Ç. ile seyir halindeyken tartışma yaşadı. Toydemir, aracını durdurmak isteyen S.Ç.'nin ateş açması sonucu yaralandı. Ünlü mimar ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis S.Ç...
Ünlü mimar Turgut Toydemir, yol verme kavgasında polis memurunu silahından çıkan kurşunla ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ünlü mimar hayatını kaybetti.
İstanbul'un Beykoz ilçesinde 86 yaşındaki ünlü mimar Turgut Toydemir, trafikte görev saati dışında olan polis memuru S.Ç. ile seyir halindeyken tartışma yaşadı. Toydemir, aracını durdurmak isteyen S.Ç.'nin ateş açması sonucu yaralandı. Ünlü mimar ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis S.Ç...
Ünlü mimar Turgut Toydemir, yol verme kavgasında polis memurunu silahından çıkan kurşunla ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ünlü mimar hayatını kaybetti.
Normalde ülkede polisler silah kullanmaktan çekinir başıma bir şey gelmesin, açığa alınmıyım diye ama bu sefer tam tersi olmuş, çok gereksiz bir anda silah kullanılmış, aracı durdurmak için lastiğine ateş edebilirdi veya Amerikan polislerinin yaptığı gibi arabanın köşesine vurarak durursa daha iyi olurdu.,
Ama haber keşke daha detaylı olsaymış, bana biraz yarım yamalak geldi.
Polis olup olmadığını bilmiyorum haber çarpıtma yapıyor olabilir ama artık çok niteliksiz polisler yetişiyor. Etrafımda onlarca insan üniversite sınavı kazanamadım bari hayatımı askeriye/polislik kurtarsın diye gidenler var. Ve yarısından çoğu serseri olarak betimleme tipler. Polislik ve askerlik gibi kutsal bir mesleğin bu kadar niteliksiz olması hiç hoş değil.